Raak mij aan! Touch me!

Hoe denk jij dat mensen jou zien? Hoe ziet jouw binnenwereld eruit? Filmmaker Helmie Stil maakte voor De Wijk De Wereld samen met vier Vinkhuizers een korte film over hun binnen– en buitenwereld. Ontmoet Rayan, Roosje, Danny en Faisel van dichtbij en ontdek wat ze meemaken.  

Vrijdag is er een nagesprek met artistiek leider van De Wijk De Wereld Karin Noeken. Ook zijn twee van de hoofdpersonen uit de film aanwezig.

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het bezoeken van bioscopen en theaters. Ook bij deze activiteit dien je bij de ingang van de zaal je coronatoegangsbewijs + geldig identiteitsbewijs te laten zien. Het Forum volgt hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bij dit evenement geldt vol=vol, dus raden we aan om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. 

Let's Gro Festival

Let’s Gro is hét (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op vr 5, za 6 en zo 7 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zoals de vernieuwde Grote Markt en de Zuidelijke ringweg. Zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat. Ook voor kinderen is er heel veel leuks! Bekijk het hele programma op forum.nl/letsgro

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van andere organisaties.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Binnen Buiten.