Raak mij aan! Touch me!

Keuzestress? Laat het publiek voor je kiezen!

Wil je gewoon het beste van het beste? Ga dan voor de Audience Favorites! Dé vier films die door het publiek in Amsterdam tijdens IDFA als beste beoordeeld worden, zie je allemaal achter elkaar op een (optioneel druilerige) zondagmiddag. Wat wil je nog meer?

De top 4 rolt op donderdag 28 november uit de Amsterdamse rekenmachines. Je krijgt dus op het laatste moment te horen welke films je gaat zien. Wil je zeker zijn van een plekje? Koop dan alvast je tickets en laat je verrassen met het beste van IDFA 2019!

Programma

Het programma is bekend! 

Midnight Traveler

Als hun leven wordt bedreigd door de Taliban, probeert een Afghaans filmmakersgezin illegaal Europa binnen te komen. Met hun mobiele telefoons leggen ze de gevaarlijke reis vast.
Engels ondertiteld

Objector

Net als de meeste Israëlische jongeren moet Atalya het leger in. Ze weigert: ze wil absoluut niet meewerken aan de onderdrukking van Palestijnen. Van dichtbij zien we haar uitgroeien tot een vastberaden mensenrechtenactivist.
Engels ondertiteld

Máxima

Als een grote goudmijn in Peru wil uitbreiden, wordt het lapje grond van Máxima erbij opgeslokt. Ze laat het er niet bij zitten, en bindt met bewonderenswaardige volharding de strijd aan met hebzucht en corruptie.
Engels ondertiteld

For Sama

De 26-jarige burgerjournalist Waad al-Kateab filmt haar leven in het belegerde Aleppo. Ze wordt verliefd, trouwt en bevalt van dochter Sama. In de vorm van een brief aan Sama vangt de film op zeer persoonlijke wijze de dagelijkse realiteit van een oorlog en een onzekere toekomst.
Nederlands ondertiteld

Programma

10.00 Midnight Traveler
11.30 pauze
12.00 Objector
13.15 pauze
14.00 Máxima
15.30 pauze
16.00 For Sama
17.40 einde (let op: dit is de juiste eindtijd)

Lunch

Tijdens de pauze van 13.15 – 14.00 is in het Camera Café een lunchpakket van Stach te koop voor € 10,- met een wrap, een granola bar, fruit en wat drinken. Consumpties mogen mee de zaal in.

IDFA in Groningen >

IDFA in Groningen >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on