Raak mij aan! Touch me!

Ga met experts in gesprek over de inzet van AI in de zorg.

Welke rol zal AI in de toekomst spelen en welke rol speelt het nu al. In dit laagdrempelige en interactieve AI café belichten we de relatie tussen kunstmatige intelligentie en de zorg vanuit verschillende invalshoeken en kun je terecht met je vragen en zorgen bi jverschillende experts. In Haren zijn dat Frank Schroer (moderator), Thijmen Kupers, Rozemarijn Vliegenthart en Mirjam Plantinga. In Groningen zijn dat Mirjam Plantinga (moderator), Thijmen Kupers, Rick Pleijhuis en Els Maeckelberghe.

De bijeenkomst is gratis maar vooraf opgeven per mail is wel nodig. Dat kan via de knop hieronder. Graag in de mail vermelden op welke locatie je het AI Café komt bijwonen: Haren of Groningen. 

Activiteit i.s.m. ELSA Lab Noord-Nederland.

AI Parade

Speelse installaties, workshops, films en documentaires over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie oftewel ‘AI’ is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Maar wat is AI eigenlijk en wat willen en kunnen we er mee? Dompel je onder, ga in gesprek en doe mee aan een speels programma met films, theater, workshops, installaties, walk-ins en een heuse Starry AI Bingo!  De AI Parade vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 26 februari in Forum Groningen, locaties Nieuwe Markt en Haren.

Alle activiteiten

Agenda

Woensdag 15 februari
19:30 tot 20:30
Bibliotheek Haren
Woensdag 22 februari
19:30 tot 20:30
Smartlab

Misschien vind je dit ook leuk

Her Her

Her

zondag 12 februari 16:00 tot 18:26
Morgen met Lucas: Eeuwig Leven Morgen met Lucas: Eeuwig Leven

Morgen met Lucas: Eeuwig Leven

dinsdag 21 februari 20:00 tot 21:30
What the future wants (expositie) What the future wants (expositie)

What the future wants (expositie)

vrijdag 3 februari 10:00 tot 17:30