Raak mij aan! Touch me!

Schoolvoorstellingen Film

Film laat kinderen andere onbekende werelden zien, opent hun ogen voor andere culturen en meningen. Onze schoolvoorstellingen zorgen ervoor dat leerlingen kritische kijkers worden. 

2598

Met z'n allen naar de film

Tijdens schooltijd stellen wij onze filmzalen beschikbaar voor schoolvoorstellingen. Een filmprogramma kan op verschillende manieren ingepast worden in het curriculum. We kunnen bijvoorbeeld aansluiten bij een vak, thema of projectweek op school. Onze specialisten adviseren graag welke film geschikt is voor jouw groep. Heb je zelf al een film in gedachten? Dat kan natuurlijk ook!

Online schoolvoorstelling via Picl

Omdat het in deze tijden niet altijd mogelijk is om met leerlingen naar onze filmzalen te komen, biedt het Forum ism Picl ook de mogelijkheid voor online schoolvoorstellingen. Kies een film uit ons huidige aanbod op Picl. Boek de film via onderstaand formulier. Geef daarbij aan dat je de film via Picl wil bekijken. De factuur gaat naar de school en je ontvangt een code waarmee leerlingen gratis kunnen inloggen om de film te bekijken.

Filmdocenten

Somminge schoolvoorstellingen worden ingeleid door onze filmdocenten, zodat leerlingen gerichter gaan kijken. Na de film is er een nagesprek met de zaal. Het doel is dat leerlingen kritische kijkers worden en reflecteren op de film. Informeer naar de mogelijkheden. 

Voor wie Groep 1 t/m 8
Wanneer Datum in overleg
Waar In het Forum
Duur Speelduur film + 15 minuten inleiding en nagesprek
Kosten € 5,00 per leerling met een minimum bedrag van €250,00. Leerkrachten en begeleiders gratis (Geldt ook voor de online voorstelling)
Leerdoelen Filmeducatie, kritisch kijken, reflecteren

Aanmelden

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>