Raak mij aan! Touch me!
Organiseer jij straks events in het Forum?

VERS zoekt nieuw VERS

Ben jij tussen de 16-24 jaar? Heb jij vette programmaideeën voor in Forum Groningen? Kom bij VERS!

Wij zijn VERS, het jongerenpanel van Forum Groningen. We organiseren het hele jaar door evenementen, zodat jij ook naar het Forum komt. Van clubfeest tot iftar en van fifa-tournooi tot [INSERT JOUW IDEE]!

Voor wie?

Wil jij je eigen events organiseren in Forum Groningen? Ben jij tussen de 16 en 24 jaar? Kom dan bij VERS! Voel je vooral ook aangesproken als je geen westerse achtergrond hebt. We willen een zo diVERS mogelijk team.

Praktisch

Bij VERS vergaderen we elke week 1,5 uur in het Forum, verder ben je, afhankelijk van wat jullie bedenken, nog maximaal 1,5 uur per week kwijt aan voorbereidingen, concepten uitwerken en productie. Je blijft ongeveer een jaar actief in het team.

Meedoen?

Zien wij jou op maandag 11 oktober om 19.30 uur in het Forum met pizza (en veel gezelligheid) voor de selectieavond van VERS?

Meld je aan

"Bij VERS leer ik hoe ik concepten kan ontwikkelen" Jennie
"Bij VERS kan ik mijn netwerk verbreden en nieuwe mensen ontmoeten" Ziëd
"Ik ben bij VERS, omdat ik graag kritisch kijk naar kunst en cultuur en wat voor invloed dit heeft op onze maatschappij" Hille

Wat ga ik organiseren?

Een greep uit de voorbije events van VERS

Let's Talk (Dirty)

Wanneer is iets seksuele intimidatie? Hoe versier je je crush anno 2020? Welke vragen durfde je vroeger niet te stellen, maar nu (of anoniem) wel? Kortom: de seksuele voorlichting die je nooit op school hebt gehad, kwam deze avond aan bod.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken

Vuture

Tijdens het openingsprogramma van Forum Groningen, in november 2019, was de nacht van VERS! 

Denk jij dat we de klimaatdoelen gaan halen? Stel dat ons regenwoud langzaam verandert in een mechanisch regenwoud? Zullen we in de toekomst bevriend worden met robots? En als de wereld vergaat ga jij dan mee naar MARS? 

Het was een knalfeest waarin je met VERS en dj's Duke Hugh, Nathan Homan de toekomst tegemoet kon dansen.

Iftar

Wat wakkert jouw vuur aan? Welke heuvels moet jij nog beklimmen? VERS nodigde je uit voor de iftar, de maaltijd tijdens de Ramadan die plaatsvindt na zonsondergang. Het is het moment waarop het vasten stopt. 

Bezoekers werden uitgedaagd zelf ook een dag te vasten en 's avonds naar de iftar te komen met hun favoriete gerecht.

???

Waarmee trek jij straks jouw vrienden naar het Forum - een filosofieavond, panna knock out toernooi, lip sync battle of een keetfeest? Bij VERS krijg je de vrijheid en de middelen om, samen met leeftijdsgenoten, jouw ideeën uit te werken.

Meld je aan

Meer zien van VERS?

Instagram

Ik doe mee!

Meld je aan