Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair communicatie/marketing

Forum Groningen is regelmatig op zoek naar meewerkstagiairs voor de afdeling communicatie/marketing.

Update 30 november 2020: de vacature is vervuld voor de periode februari - juni 2021. 

Kom jij hier stagelopen?

Maak jij straks vette content voor onze expositie The Art of Aardman, bedenk je een online campagne voor onze filmfunctie of verwelkom jij straks met ons de zoveelmiljoenste bezoeker? Stagelopen bij het Forum betekent dat geen dag hetzelfde is. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke, zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om in deze buitengewone organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team communicatie/marketing. Je bent werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling waarbij veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng. Je maakt kennis met alle aspecten van het communicatievak én alle domeinen van het Forum. Afhankelijk van jouw talenten en leerdoelen is nadruk op specifieke domeinen mogelijk.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Communicatie rondom exposities, Storyworld, festivals en events
  • Ontwerpen en produceren van (nieuwe of bestaande) communicatiemiddelen
  • Schrijven van nieuwsbrieven en andere commerciële e-mails
  • Bijhouden van websites en social media
  • Creëren van online en offline content

Wij bieden

Een plekje in een enthousiast, slagvaardig team, waar altijd snoep op tafel staat (paaseitjes en chocoladepepernoten zijn favoriet). Je ontvangt een stagevergoeding van max. €250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en kunt gratis gebruikmaken van onze bibliotheek.

Wat we van je vragen

Je hebt affiniteit met de culturele sector, actualiteit, film, tech en/of populaire beeldcultuur. Je schrijft foutloos Nederlands, hebt kennis van Microsoft Office, kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Ervaring met contentcreatie en Adobe Photoshop zijn een pre.

Daarnaast ben je 4 a 5 dagen per week beschikbaar voor de periode februari t/m juni of september t/m januari. Het is mogelijk om één dagdeel per week aan een onderzoeksvraag te werken. Ben je op zoek naar een fulltime onderzoeksstage, bekijk dan onze onderzoeksvacature.

Meer informatie of solliciteren?

Sollicitaties voor deze meewerkstage kunnen gericht worden aan Harlynn Bouma: h.bouma@forum.nl

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on