Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair communicatie/marketing

Let op: de vacature voor september 2020 t/m januari 2021 is inmiddels vervuld. Je kunt al solliciteren voor de periode daarna, maar deze sollicitaties worden pas dit najaar in behandeling genomen.

Forum Groningen is regelmatig op zoek naar stagiairs voor de afdeling communicatie/marketing.

Kom jij hier stagelopen?

Maak jij straks vette content voor onze nieuwe expositie, bedenk je een online campagne voor onze filmfunctie of verwelkom jij straks met ons de zoveelmiljoenste bezoeker? Stagelopen bij het Forum betekent dat geen dag hetzelfde is. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke, zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om in deze buitengewone organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team communicatie/marketing. Je bent werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling waarbij veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng. Je maakt kennis met alle aspecten van het communicatievak.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Meehelpen met campagnes voor onze exposities en voor Storyworld
  • Communicatie rondom festivals en events, zoals IDFA en IFFR in Groningen, Cinekid, het Roald Dahl Festival, de Nacht van de Filosofie en Tims Talkshow
  • Ontwerpen en uitvoeren van (nieuwe of bestaande) communicatiemiddelen
  • Het verzorgen van content op de websites
  • Schrijven van nieuwsbrieven en andere commerciële e-mails
  • Bijhouden van social media
  • Creëren van content

Daarnaast is er ruimte om in een deel van je stagetijd onderzoek te doen.

Wij bieden

Een plekje in een enthousiast, slagvaardig team, waar altijd snoep op tafel staat (paaseitjes en chocoladepepernoten zijn favoriet). Je ontvangt een stagevergoeding van max. €250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en kunt gratis gebruikmaken van onze bibliotheek.

Wat we van je vragen

Je hebt affiniteit met de culturele sector, actualiteit, film, tech en/of populaire beeldcultuur. Je schrijft foutloos Nederlands, hebt kennis van Microsoft Office, kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Inlevingsvermogen in wensen en behoeftes van diverse doelgroepen, ervaring met contentcreatie en ervaring met Adobe Photoshop zijn een pre.

Daarnaast ben je 4 a 5 dagen per week beschikbaar voor de periode september t/m januari of februari t/m juni.

Meer informatie of solliciteren?

De vacature voor september 2020 t/m januari 2021 is inmiddels vervuld. In het najaar van 2020 gaan we op zoek naar stagiairs voor de periode februari - juni 2021. Sollicitaties met brief en cv kun je richten aan Harlynn Bouma: h.bouma@forum.nl.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on