Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair communicatie/marketing

Kom jij hier stagelopen?

Maak jij straks vette content voor onze volgende internationale expositie, bedenk je een online campagne voor onze filmfunctie of verwelkom jij straks met ons de zoveelmiljoenste bezoeker? Als je stage loopt bij het Forum, is geen dag hetzelfde. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke, zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om in deze buitengewone organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team communicatie/marketing. Je bent werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling waarbij veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng. Je maakt kennis met alle aspecten van het communicatievak én alle domeinen van het Forum. Afhankelijk van jouw talenten en leerdoelen is nadruk op specifieke domeinen mogelijk.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Communicatie rondom exposities, Storyworld, festivals en events
  • Ontwerpen en produceren van (nieuwe of bestaande) communicatiemiddelen
  • Schrijven van nieuwsbrieven en andere commerciële e-mails
  • Bijhouden van websites en social media
  • Creëren van online en offline content

Wij bieden

Een plekje in een enthousiast, slagvaardig team, waar altijd snoep op tafel staat (paaseitjes en chocoladepepernoten zijn favoriet). Je ontvangt een stagevergoeding van max. € 250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en kunt gratis gebruikmaken van onze bibliotheek.

Wat we van je vragen

Je hebt affiniteit met de culturele sector, actualiteit, film, tech en/of populaire beeldcultuur. Je schrijft foutloos Nederlands, hebt kennis van Microsoft Office en het Adobe-pakket, kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Taalnazi's met een vlotte pen en beelddenkers hebben bij ons een streepje voor.

Daarnaast ben je 4 a 5 dagen per week beschikbaar voor de periode februari 2024 - september 2024. Het is mogelijk om één dagdeel per week aan een onderzoeksvraag te werken. We hebben deze periode helaas geen opdracht liggen voor een fulltime onderzoeks-/afstudeerstage.

De sollicitatie voor de periode september 2023 - februari 2024 is gesloten.

Meer informatie of solliciteren?

Sollicitaties voor deze meewerkstage kunnen gericht worden aan Marjolein Bos: communicatie@forum.nl. Vermeld daarbij in ieder geval voor welke periode en hoeveel uur per week je beschikbaar bent.