Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair communicatie/marketing

Kom jij hier stagelopen?

Bij Forum Groningen ontvangen we jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers en worden meer dan 17.000 grote en kleine activiteiten georganiseerd. Maak jij straks vette content voor onze volgende internationale expositie, bedenk je een online campagne voor onze filmfunctie of verwelkom jij straks met ons de zoveel miljoenste bezoeker?

Als je stage loopt bij het Forum, is geen dag hetzelfde. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke, zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om bij onze levendige en veelzijdige culturele organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team communicatie/marketing. Er is veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng en je maakt kennis met alle aspecten van het communicatievak én alle functies van het Forum. Afhankelijk van jouw talenten en leerdoelen is nadruk op specifieke functies mogelijk.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:
· Communicatie rondom festivals, events, exposities of Storyworld
· Ontwerpen en produceren van (nieuwe of bestaande) communicatiemiddelen
· Schrijven van de Highlights-, filmnieuws-, boekennieuws- of kidsnieuwsbrief of The Storyworld Gazette en andere commerciële e-mails
· Bijhouden van Forum of Storyworls website en social media
· Creëren van online en offline content

Wij bieden
Een plekje in een enthousiast, slagvaardig team, waar altijd snoep op in de kasten staat (paaseitjes en chocoladepepernoten zijn favoriet). Je ontvangt een stagevergoeding van max. € 250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en bent gratis lid van de personeelsvereniging Club Soda.

Wat we van je vragen
Je hebt affiniteit met de culturele sector, actualiteit, film, tech en/of populaire beeldcultuur. Je schrijft foutloos Nederlands, hebt kennis van Microsoft Office en het Adobe-pakket, kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Taalnazi's met een vlotte pen en beelddenkers hebben bij ons een streepje voor.

Je bent 4 a 5 dagen per week beschikbaar. Het is mogelijk om één dagdeel per week aan een onderzoeksvraag te werken.

Periode
Je kunt nu solliciteren voor de periode september 2024 - februari 2025. Reageren kan tot en met 21 juli. 
We hebben deze periode geen opdracht liggen voor een fulltime onderzoeks-/afstudeerstage.

Meer informatie of solliciteren?

Sollicitaties voor deze meewerkstage kunnen gericht worden aan Marjolein Bos: communicatie@forum.nl. Vermeld daarbij in ieder geval voor welke periode en hoeveel uur per week je beschikbaar bent.