Raak mij aan! Touch me!

Uitslag enquête: veilig in het Forum

Het Forum is weer open. Er zijn veel maatregelen getroffen om bezoekers veilig binnen te kunnen laten. Maar voelen bezoekers zich ook veilig?

Dit hebben we half juni 2020 onderzocht. De belangrijkste resultaten uit dat onderzoek delen we graag met je!

Een veilig gevoel

Bezoekers die het Forum bezocht hebben, geven hun veiligheidsgevoel een 4,46 op een schaal van 5. Van deze mensen voelt 64% zich in het Forum net zo veilig als op andere plekken, en 32,5% zelfs veiliger. Hier zijn we hartstikke blij mee. 

Is het niet te druk?

Van de bezoekers die sinds 1 juni nog niet in het Forum zijn geweest, geeft ongeveer de helft aan dat dit te maken heeft met twijfel over of angst voor corona. De meesten kijken het liever nog even aan, maar er zijn ook mensen die denken dat het te druk zal zijn in het Forum. Deze kunnen we geruststellen: de drukte is niet vergelijkbaar met de drukte vóór de lockdown. Het is prettig rustig in het Forum, dus voel je welkom.

Hoe zit het met de ventilatie en hygiëne?

Het is een veelbesproken onderwerp de laatste tijd: ventilatie. Bij het Forum hebben we onze ventilatie zo ingesteld, dat er constant verse lucht het gebouw binnenkomt. Oude lucht wordt niet rondgepompt. Zo houden we de lucht zo schoon en veilig mogelijk. Ook hygiëne nemen wij zeer serieus. Contactpunten zoals knopjes, deurklinken, tafels en roltrapleuningen worden minimaal ieder uur gedesinfecteerd. Op elke verdieping vind je desinfectiepunten. En onze toiletten worden doorlopend schoongemaakt.

Wat zijn de huisregels?

Veel respondenten gaven aan het prettig te vinden om de maatregelen nog een keertje door te nemen. Deze vind je op forum.nl/corona.

We zien je graag snel terug in het Forum!

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on