Raak mij aan! Touch me!
The Films of Ari Aster
5 t/m 30 mei

The Films of Ari Aster

 

Ter ere van de release van zijn bizarre nieuwe film Beau is Afraid brengen we met plezier zijn eigenzinnige films Hereditary (2018) en Midsommar (2019) terug naar het witte doek.

Samen met makers als Jordan Peele (Get Out, Us) en Robert Eggers (The VVitch, The Northman) legde regisseur Ari Aster de basis voor wat nu "elevated horror" wordt genoemd: artistieke horror waarin de nadruk niet ligt op schrikeffecten en gore, maar op karakterontwikkeling en inhoud. Ter ere van de release van zijn bizarre nieuwe film Beau is Afraid, waarin Aster het uiterste vraagt van Joaquin Phoenix, brengen we met plezier zijn eigenzinnige films Hereditary (2018) en Midsommar (2019) terug naar het witte doek.

 

Beau is Afraid Beau is Afraid

Beau is Afraid

Absurd, visueel overweldigend en compleet origineel drama van regisseur Ari Aster, die na zijn eigenzinnige horrorhits Hereditary en Midsommar carte blanche kreeg voor zijn derde project.

woensdag 31 mei 20:40 tot 23:50
Midsommar Midsommar

Midsommar

Waardige opvolger van Asters horrorsensatie Hereditary (2018), waarin actrice Florence Pugh laat zien wat ze in huis heeft.

dinsdag 30 mei 20:40 tot 23:17

Misschien vind je dit ook leuk

Koolhovens Keuze Koolhovens Keuze

Koolhovens Keuze

vrijdag 8 september 19:30 tot 23:05

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >