Raak mij aan! Touch me!

Taartrovers Film Festival

Het Taartrovers Festival is er weer! Zaterdag 20 en zondag 21 maart beloven twee vrolijke festivaldagen te worden vol korte filmvoorstellingen voor kinderen van twee tot negen jaar. 

Op Pad met Taartrovers tijdens het festival in het Forum

Op 20 en 21 maart komt Taartrovers net als voorgaande jaren naar het Forum met een filmfestival voor kinderen vanaf twee jaar. Je kijkt hier niet alleen film, maar gaat ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een fantastisch landschap met speelse installaties.

Beweging is dit jaar het verbindende thema en loopt als rode draad door de filmprogrammering en alle installaties. In beweging kom je onderweg van alles tegen om te onderzoeken. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld om je heen.

Er zijn korte films te zien, waarin je op pad gaat in de verhalen. En film zelf is natuurlijk gewoon beeld in beweging! In de Speeltuin van de Verbeelding ga je flipperkast vormen, lichtspiegelingen laten flitsen, beelden bewegen in stop motion en hinkelend van de ene installatie naar de volgende. In je zelf bedachte spellen beweeg je pionnen en rol je met de dobbelstenen.  En in de keuken fabriceer je met groenten en fruit verrukkelijke voertuigen.
Misschien wordt het een fiets, een raket, een boot of een auto, die je flits, woesshhh, toeoet, tringeling laat bewegen en uiteindelijk in je mond parkeert.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on