Raak mij aan! Touch me!

Taartrovers Film Festival

Het Taartrovers Festival is er weer! Zaterdag 19 en zondag 20 september beloven twee vrolijke festivaldagen te worden vol korte filmvoorstellingen voor kinderen van twee tot negen jaar. 

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film, maar ga je ook zelf aan de slag. Met een toegangskaartje kunnen alle kinderen eerst naar de film en aansluitend een bezoek brengen aan de Speeltuin van de Verbeelding. De ‘Speeltuin van de Verbeelding’ is een speels en kunstzinnig vormgegeven decor met installaties die alle zintuigen prikkelen – ga je op onderzoek en speel je met licht en projectie, dans en silhouetten, knopen en draden, beeld in beweging en bak je geurige wolkenbroodjes. 

Dus voor € 9,00 euro kijk je een film en word je, na afloop van de film, door de Taartrovers opgehaald en naar de Speeltuin van de Verbeelding gebracht in de Rabostudio. Hier heb je ongeveer een uur de tijd om alles te ontdekken en lekker te spelen!

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas ticket € 3,00
Cineville pashouders -

 

Agenda

Taartrovers Tour

Om alvast in de stemming te komen voor het Taartrovers Film Festival, begint er vanaf september een Taartrovers Tour. De Tour trekt langs alle Forumbibliotheken, dus er is er altijd eentje bij jou in de buurt. Kijk snel en mis het niet!

Meer informatie

Er is nog meer leuks!

Kleigoede Aardmanpoppetjes maken Kleigoede Aardmanpoppetjes maken

Kleigoede Aardmanpoppetjes maken

Maak zelf je leukste Aardman kleipoppetjes. 

maandag 12 oktober 11:00 tot 12:30
Cinekid Cinekid

Cinekid

Cinekidfestival van za 10 t/m vr 16 oktober.

Kinderboekenweek Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek van 30 sep t/m 11 okt.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on