Raak mij aan! Touch me!
Filmfestival

Taartrovers

Kleine kinderen zijn grote onderzoekers.

Bij Taartrovers ontdekken jonge kinderen op een speelse wijze de kracht van van verbeelding. Zo geven ze vorm aan hun gevoelens, beelden en verhalen. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Speeltuin van de Verbeelding

Het verbindende thema ‘Op Pad’ loopt als rode draad door de filmprogrammering en alle installaties. Onderweg kom je van alles tegen, namelijk nieuwe dingen om nader te onderzoeken. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld om je heen en beweeg je niet alleen zelf, maar beweegt alles met je mee. Bij Taartrovers zie je korte films. Er zijn filmprogramma’s voor peuters en kleuters maar ook voor kinderen van zeven. Er is animatie, live action en documentaire. Na afloop van het filmprogramma bezoek je de Speeltuin van de Verbeelding. Ga je lichtje achterna en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast en laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink stap sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas film ticket & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding € 3,00
Cineville pashouders -

Voor dit festival zijn geen kind op schoot tickets verkrijgbaar. Je hebt een ticket nodig voor alle personen die naar de film en Speeltuin van de Verbeelding willen.

Agenda

Er is nog meer leuks!

Spruit Cinema

Spruit Cinema

De leukste filmpjes voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

zondag 31 oktober 10:30 tot 11:30