Raak mij aan! Touch me!
Taartrovers Film Festival
Filmfestival

Taartrovers Film Festival

Op 25, 26 & 27 juli 2022 is Taartrovers Film Festival weer in het Forum! Houd deze data vrij en check onze kanalen voor de nieuwste informatie.

Op het Taartrovers Film Festival worden de mooiste kinderfilms vertoond voor kinderen tussen twee en negen jaar oud. Daarnaast kunnen jonge bezoekers zelf aan de slag met bijzondere installaties, speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen.

Oogstrelend voor jong en oud

Er draaien spannende, grappige en ontroerende films, een mooie aanvulling op de films die kinderen dagelijks zien. Wat ze gemeen hebben is dat de kunstzinnige films met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers sluiten naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hen heen. De meeste films waren nog niet eerder in de bioscoop te zien.

Meer dan “een filmpje pakken”

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film, maar mogen kinderen ook zelf aan de slag in het Lab. Je vindt er kunstzinnige installaties waarmee je al je zintuigen kunt inzetten. Ga op onderzoek uit en laat van alles bewegen. Speel met licht en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast of laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink-stap-sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

Er is nog meer leuks!

Het Mooie Kinderboekenfeestje Het Mooie Kinderboekenfeestje

Het Mooie Kinderboekenfeestje

Ga mee op ontdekkingsreis langs bijzondere werelden uit mooie kinderboeken! Van 4 tot 7 jaar.

woensdag 22 juni 14:30 tot 16:00
LEGO robots programmeren LEGO robots programmeren

LEGO robots programmeren

Werk in een team aan een supervette LEGO® Mindstorms® robot!

woensdag 25 mei 15:00 tot 17:00
Medialab instuif Medialab instuif

Medialab instuif

Elke week de leukste activiteiten in het Medialab. Vanaf 6 jaar.

zondag 22 mei 13:00 tot 17:00