Studeren in de bibliotheek

In onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat ben je altijd welkom om te studeren. Tijdens de tentamenperiode van de Hanzehogeschool Groningen breiden we onze openingstijden uit, zodat je de hele dag kunt blokken.

Openingstijden tijdens de tentamenperiode

Tijdens de volgende tentamenperiode, van zaterdag 19 oktober t/m vrijdag 1 november, is onze bibliotheek open van 08.00 tot 24.00 uur. Ook op zondagen exclusief voor studenten.

Iedereen is tijdens de tentamenperiode net zo vroeg welkom als de student, maar na de reguliere sluitingstijden hebben we de bibliotheek speciaal voor studenten van de Hanzehogeschool gereserveerd (op vertoon van je collegekaart).

Openingstijden tijdens de tentamenperiode

Gouden regels

  • Er zijn tafels die we graag vrij houden voor reguliere bezoekers. Deze zijn te herkennen aan het bordje 'dit is geen studieplek'.
  • Ook in Leescafé Belcampo hebben we een studeer- én laptopvrije zone ingericht. Hier is consumptie verplicht.
  • Koffie, een appel of een boterham aan tafel nuttigen? Prima! Maar geen hele maaltijden nuttigen of je eten aan je tafel bereiden.
  • Afval graag in de daarvoor bestemde afvalbakken.
  • Rookpauze? Niet op het terrein van de bibliotheek. Hou de straat toegankelijk.
  • Neem altijd je collegekaart mee.
  • Je fiets stal je (gratis) in de bewaakte fietsstalling (even met de trap naar beneden). De fietsenstalling is tijdens de studieperiode dagelijks geopend van 8.00 - 0.30 uur en op zondag van 11.30 - 17.30 uur.

Studeren in het nieuwe Forum

De bibliotheek verhuist mee naar het nieuwe Forum. Hóe vet is het om straks te studeren met uitzicht op de Martinitoren!

Tijdens onze verhuizing dit najaar, ben je van harte welkom bij de stilteplekken van de Hanzehogeschool, Zernikeplein 7.

Studeren in het nieuwe Forum

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on