Raak mij aan! Touch me!

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek filmtheater

In november 2018 hielden we een tevredenheidsonderzoek onder bezoekers van ons filmtheater. Hiermee wilden we achterhalen of bezoekers tevreden zijn met het filmtheater en gaven we de mogelijkheid mee te denken over verbeteringen.

406 bezoekers hebben meegedaan aan het onderzoek. De meerderheid hiervan gaf aan gemiddeld één keer per kwartaal of vaker ons filmtheater te bezoeken.

Resultaten

De totale ervaring van het filmtheater is beoordeeld met een 8,56 (van 10).

Op een vijfpuntsschaal konden de deelnemers van het onderzoek hun mening geven over verschillende onderdelen van het filmtheater. Dit was de uitslag:

- Filmaanbod: 4,18
- Prijs/kwaliteit: 3,86
- Filmtheater: 3,94
- Promotie/communicatie: 3,98
- Personeel: 4,1

Verbeterpunten

Hieronder vatten we de meest genoemde verbeterpunten en onze reactie hierop samen.

- Op het gebied filmaanbod wordt regelmatig gevraagd om een breder filmaanbod en meer verschillende genres. Hier zijn we momenteel mee aan het experimenteren.
- Men geeft aan eerder te willen weten welke films er aan zitten te komen. Hiervoor hebben we inmiddels een Verwacht-pagina gemaakt.
- Een aantal mensen vraagt om een mobiele app. Met de bouw van onze nieuwe website hebben we ervoor gekozen deze zo mobiel-vriendelijk mogelijk te maken, waardoor een aparte app niet nodig is. Om onze website makkelijk te bereiken, kun je onze homepage toevoegen aan het startscherm van je smartphone.
- Tot slot is niet iedereen fan van zaal 2. Dit snappen we en hier proberen we al zoveel mogelijk rekening mee te houden, bijvoorbeeld door hier geen premières te programmeren. Gelukkig hebben we straks in ons nieuwe onderkomen meer én comfortabeler zalen.

Iedereen bedankt voor de deelname!

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on