Raak mij aan! Touch me!
Gamechanger 2021

Gamechanger 2021

Playstation 5

Sony - 2020

De vijfde generatie PlayStation en opvolger van de PlayStation 4 werd in april 2019 aangekondigd door Sony. De PlayStation 5 is op 12 november 2020 uitgebracht in de Verenigde Staten, Japan, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. De rest van de wereld volgde een week later.

Momenteel is de Playstation 5 vrijwel onmogelijk te verkrijgen vanwege de enorme vraag en het wereldwijde tekort aan computerchips.

Playstation 5

VR bril

Facebook Technologies - 2018

De Oculus Go is een ‘standalone’ VR bril en de eerste VR-bril ontwikkelt door Facebook Technologies dat de veelbelovende ontwikkelaar van VR-producten Oculus overnam in 2014.

VR bril

Everyone is Awesome

Lego - 2021

Laten we samen dromen, spelen en bouwen. De nieuwe LEGO® Iedereen is super-set omarmt positiviteit en vriendelijkheid in onze gezinnen, gemeenschappen en wereld en is daarmee ontzettend 2021.

Everyone is Awesome

The Irishman

Martin Scorsese - Netflix - 2019

The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2019 onder regie van Martin Scorsese. Het scenario, dat gebaseerd werd op het boek I Heard You Paint Houses, werd geschreven door Steven Zaillian. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De film is een voorbeeld van de steeds grotere rol die Netflix speelt in Hollywood. Een paar jaar geleden was het nog ondenkbaar dat de nieuwe Martin Scorsese film niet door een van de grote Hollywood studio’s zou worden geproduceerd, maar door een streaming service.

The Irishman

LP Billie Eilish

Happier than Ever - 2021

Happier than Ever is het tweede studio album van de 19-jarige Billie Eilish. Eilish is de jongste van de twee artiesten die alle Grammy Awards in de belangrijkste categorieën in één jaar (2019) won. Ze heeft in totaal zeven Grammy Awards, twee American Music Awards, twee Guinness World Records, drie MTV Video Music Awards en één Brit Award op haar naam staan. Het is 2021 dus uiteraard vermeld haar Wikipediapagina dat ze veganistisch en glutenvrij eet.

LP Billie Eilish

Nike MAG

Nike - 2011

Één van de bekendste sneaker momenten in de film geschiedenis is toch wel de Nike MAG die verscheen in de film Back to the Future Part II. In 2011 werden er 1500 paartjes van de Nike MAG geveild via eBay waarvan alle opbrengsten direct naar het Michael J. Fox Foundation gingen. Dit is een Foundation die zich inzet tegen de ziekte van Parkinson. Via resell platformen worden er enkele tienduizenden euro's voor een paartje geboden!

De Nike MAG werd gedragen door het Back to the Future personage Marty McFly, die werd gespeeld door Michael J. Fox. De versie uit 2011 is een exacte replica van de originele Nike Mag uit de film. Een grijze kleur wordt aangevuld met witte en blauwe tinten en spikkels. Daarnaast beschikt het model ook nog over LED-verlichting in de hak en zool, waardoor de sneaker echt tot leven wordt gebracht.

 

 

Scene uit Back to The Future
Nike MAG