Raak mij aan! Touch me!

Expo - The Art of Aardman, Shaun the Sheep and Friends

Vanaf 2 oktober 2020

Het Forum kondigt met trots de volgende internationale expositie aan. Vanaf 2 oktober 2020 is de expositie The Art of Aardman, Shaun the Sheep and friends - na Frankfurt, Melbourne, Seoul en Parijs - ook in Groningen te zien!

Vanaf 2 oktober 2020

Aardman Animations

Het Britse Aardman Animations is de studio achter bekende animatiefiguren- en films als Shaun the Sheep, Chicken Run en Wallace and Gromit. Al meer dan 40 jaar maakt de studio animaties, films en reclame-commercials. Dit leverde tien Oscar® nominaties op, waarvan ze er vier wonnen.

Over de expositie

In de expositie krijgen de bezoekers een uniek kijkje achter de schermen in het creatieve proces. Aan de hand van schetsen, tekeningen, schilderijen, kleifiguren en complete filmsets zie je hoe Aardman de animatiefiguren stap voor stap tot leven wekt.

Want met de nieuwste technieken, maar vooral met vakmanschap en creativiteit weet Studio Aardman jong en oud keer op keer te verwonderen. Het wordt dan ook een echte familie-expositie: voor kinderen én iedereen die het kind in zichzelf nog niet kwijt is.

Tickets

In de loop van 2020 start de kaartverkoop voor de expositie The Art of Aardman, Shaun the Sheep and Friends. Houd onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Copyrights

© Art Ludique
© Aardman and Studiocanal SAS
© Aardman W&G LTD. All rights reserved

Lees onze nieuwsbrief >

Lees onze nieuwsbrief >

Ook te bezoeken bij het Forum

AI: More than Human AI: More than Human

AI: More than Human

zondag 5 april 10:00 tot 18:00
Film Film

Film

Bekijk ons filmaanbod online via Picl.

Storyworld Storyworld

Storyworld

Het Nederlands museum voor strips, animatie en games.

Exposities bij het Forum

Met twee ruime expozalen kan het nieuwe Forum prikkelende tentoonstellingen programmeren; van internationale blockbusters tot kleinere exposities met lokale partners.

Exposities bij het Forum

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on