Raak mij aan! Touch me!

Got it!

Onze digitale geletterdheid programma's zijn erop gericht leerlingen bewuster te maken en ze de juiste vaardigheden te leren. 

2626

Je uitvinding in het Forum

Got it! is een uitvindwedstrijd voor alle leerjaren en leerniveaus van het VMBO. Aan de hand van betekenisvolle opdrachten van echte opdrachtgevers - Forum Groningen en GasTerra - stimuleert Got It! de digitale geletterdheid van de leerlingen, zoals informatievaardigheden, mediawijsheid en computational thinking. Heldere stappen van ontwerpend leren en gebruiksvriendelijk lesmateriaal als een lesfilm, lesbrieven en (digitale) flitscolleges helpen de leerlingen én de docent tijdens de wedstrijd op weg. Het eindresultaat is een pitch (one-minute filmpje), waarin de leerlingen hun uitvinding presenteren. Met deze pitch dingen zij mee naar een plaats in de feestelijke eindshow in het Forum, waar de prijzen voor beste uitvindingen én beste pitch verdeeld worden. 

Voor wie VMBO
Wanneer Schooljaar 2019/2020 is het pilotjaar van Got it!

Het schooljaar 2019/2020 is het pilotjaar voor Got it! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de educatienieuwsbrief

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on