Raak mij aan! Touch me!

Film-maak-set Filmhub Noord

Filmhub Noord heeft een complete iPadset voor je klaar staan die je gratis en voor niks kunt lenen!
 

Ben je leraar, docent of workshopsdocent en wil je in het primair of het voortgezet onderwijs aan de slag wil met filmeducatie? Dan is er goed nieuws: Filmhub Noord heeft een complete iPadset voor je klaar staan die je gratis en voor niks kunt lenen! De set bestaat uit een koffer met 15 iPads met daarop de beste app’s om samen met je leerlingen een adembenemende animatie, hartverscheurend drama of indringende documentaire te maken.

Wil je een set lenen? Vul dan het aanvraagformulier in. Inspiratie opdoen voor een leuk filmproject of wil samenwerken met een filmprofessional? kijk op de site van filmhubnoord.nl.

9891

De kleine lettertjes…

  • De iPadsets zijn alleen bedoeld voor filmeducatie in het primair en het voortgezet onderwijs. Dat is immers waar Filmhub Noord voor in het leven is geroepen. Werk je in of met het mbo, hbo, de universiteit of met kinderen en jongeren in de vrije tijd? Dan kunnen we de set helaas niet aan je uitlenen.
  • Om gedoe te voorkomen, ondertekenen we een overeenkomst, waarin alle afspraken op een rijtje staan. Bijvoorbeeld dat je zorgvuldig met de set omgaat en het compleet, onbeschadigd, schoon en leeg weer inlevert. Je ontvangt deze overeenkomst nadat je de aanvraag hebt ingediend.
  • Let op! De set zit in een flightcase die je op kan halen bij het Forum. De set is te groot om met de fiets te vervoeren. 
Voor wie vmbo, havo, vwo
Wanneer In overleg, bij voorkeur minstens 3 weken na aanvraag
Waar Ophalen bij Forum Groningen, gebruik in de klas
Duur In overleg, bij voorkeur ongeveer 1 tot 2 weken
Kosten Gratis voor scholen uit de provincie Groningen
Leerdoelen Filmeducatie

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>