Raak mij aan! Touch me!

Expo: Disney - Telling Timeless Stories

Bezoek met jouw groep de expo over 100 jaar Disney Studios!

Mickey Mouse, Sneeuwwitje, Pinokkio, Robin Hood en Elsa. Wie kent ze niet? Wereldwijd weet Walt Disney Animation Studios generaties lang jong en oud te betoveren met de magie van animatie. In 2023 bestaat de wereldberoemde filmstudio maar liefst 100 jaar. Om dit te vieren presenteert Forum Groningen van 22 april tot en met 10 september 2023 de grote internationale tentoonstelling Disney – Telling Timeless Stories. Bezoek de expo met jouw leerlingen.  

Sinds 1923 blaast Walt Disney Animation Studios klassieke mythen, legenden en fabels nieuw leven in met een vleugje magie, humor, liefde en een flinke dosis avontuur. Miljarden mensen over de hele wereld genieten van de klassieke verhalen die bij Disney Animation op magische wijze opnieuw tot leven worden gewekt. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen (1937), Doornroosje (1959), De Kleine Zeemeermin (1989) en andere sprookjes van verhalenvertellers als de gebroeders Grimm en Hans Christian Andersen.

Credits: Frozen, Disney

14626

Educatieve rondleiding

In de interactieve educatieve rondleiding besteden we aandacht aan de verschillen tussen fabels, mythes, legendes en sprookjes. Ook krijgen de kinderen opdrachtkaartjes waarmee ze zelf aan het werk worden gezet

Workshops

Combineer een bezoek aan de expo met een workshop Striptekenen of een Stop-motion workshop. De ene helft van de groep begint met een workshop, de andere helft met de rondleiding. Na een uur wisselen de groepen. 
 

Voor wieKinderen vanaf 6 jaar
Wanneer22 april – 10 september 2023, boek minimaal 3 weken van te voren
WaarForum Groningen
Kosten€ 5,- per kind, maximaal 15 kinderen pet rondleider

 

Aanmelden

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >