Contentblokken

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een mysterieuze boekenclub, die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht.

Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet's groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey, haar leven voorgoed. 

The Guernsy Literary Society is geproduceerd door de mensen die ook The best exotic Marigold hotel maakten.

"Wauw wat een mooie film"
de Volkskrant 1685
"Wat een goeie acteurs"
NRC 1683
"Fenomenaal debuut van de regisseur"
VPRO Cinema 1570

Het blok Agenda hieronder is gekoppeld aan de film Ash is the purest White, omdat anders de titelblokken hierboven niet zouden functioneren. Beide moeten gekoppeld worden op dezelfde opvoering vanuit ticketing. Alle content komt door vanuit ticketing. We kunnen in het CMS alleen een mededeling toevoegen aan een losse opvoering, bijvoorbeeld 'Met nagesprek'. Hoe dit eruit ziet, kun je bekijken op de pagina van Naked Lunch.

Afbeelding - IFFR in Groningen

Afbeelding - IFFR in Groningen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Quotes

In principe passen we deze alleen bij film toe, maar kan in feite overal toegepast worden. Content wordt bepaald/gevuld in het CMS.

Tekst 2 koloms

tussenkopje h4

Afhankelijk van hoe we dit blok toepassen, variëren we met wel of geen titel erboven en wel of geen tussenkopjes (h3 of h4) erin.

link links

tussenkopje h4

We proberen deze wel altijd mooi in balans te brengen natuurlijk: aan beide kanten eventueel tekst te verdelen.

Link rechts

Afbeelding - weergave groot

Afbeelding - weergave groot

Bekijk ook

BreinBieb BreinBieb

BreinBieb

donderdag 19 september 10:30 tot 11:30
Digisterker Digisterker

Digisterker

dinsdag 1 oktober 19:00 tot 21:00
Jeugd Jeugd

Jeugd

Bij het Forum organiseren we veel voor kinderen!

Blokken: Carrousel en Galerij

Hieronder staan twee verschillende blokken om afbeeldingen te tonen: de carrousel en de galerij.

We gebruiken meestal de Galerij. Bijvoorbeeld op onze filmpagina Verwacht. Of bij onze pagina's voor zaalverhuur (onder zakelijk).

Verwacht

Video-blok

Trailer scherm breed

Het blok hieronder is Trailer scherm breed. Deze gebruiken we standaard als startblok/titelblok bij film. We passen 'm soms ook toe bij andersoortige activiteiten, maar net wat het mooist is.

Aan dit blok kun je geen tekst veranderen of toevoegen. De agenda-knop scrollt door naar de agenda, die uiteraard als apart blok op dezelfde pagina gekoppeld moet zijn (zie verderop hieronder).

Credits

Alleen bij film. Content komt uit ticketingsysteem. (Blok heeft van zichzelf verder geen titel of tekst.)

Locatie(s)

Veel gestelde vragen

Accepteren jullie de Museumjaarkaart?

Nog niet, maar we willen wel graag dat de Museumjaartkaart bij ons geldig wordt. Als dit is gelukt, laten we het hier weten!

Accepteren jullie de Nationale Bioscoopbon?

Ja, zowel de Bioscoopbon als de Nationale bioscoopbon is geldig bij ons. Maar let op: wij accepteren alleen de originele (fysieke) cadeaubon of de uitgeprinte voucher. We kunnen je e-voucher helaas niet digitaal scannen!

Hoe kan ik betalen?

Online kun je alleen betalen met iDeal. Aan de kassa kun je contant, met je pinpas of met een cadeaubon betalen. Op onze website staat welke cadeaubonnen wij accepteren. Handig ook om te weten: de ING is onze buurman, en dus is er een pinautomaat naast onze locatie aan het Hereplein 73. Maar let op: we accepteren geen briefjes van € 250 of € 500.

Documenten

Formulier

Hieronder blok: Formulier. In dit geval aanvraag projectcollecties voor scholen. Formulieren moeten apart gemaakt worden, dat kan niet via het CMS. En middels tekstblokken kun je boven en onder nog titels + uitleg plaatsen. Bekijk hier het originele formulier.

Groep / groepen
Toelichting bij blok Agenda o.b.v. label hieronder: dit agendablok passen we toe op landingspagina's van events en festivals.

We kunnen een festival-label maken en op die manier toont deze agenda alleen de opvoeringen die bij dat festival horen. Dat zijn er meestal wel meer dan 1 per dag natuurlijk. Tijdens het IFFR zijn dat bijvoorbeeld 30 voorstellingen per dag. We kunnen ook een bereik instellen, ik heb dat nu ingesteld van 28 maart t/m 3 april.

We kunnen aan de rechterkant ook nog banners toevoegen. Meestal doen we dit niet. Maar even ter voorbeeld.

Agenda o.b.v. label

Bibliotheek zoeken

Toelichting op blok 'Bibliotheek zoeken' hieronder. Dit blok bestaat alleen uit een zoekfunctie. Deze gaat direct naar onze online catalogus. (Middels een los blok Tekst 1 koloms, kan ik er bijvoorbeeld nog een knop bij plaatsen om in te loggen.)

Bibliotheekpagina als voorbeeld

Tekst en 2 afbeeldingen

Dit blok is een combinatie van tekst met twee afbeeldingen die allebei apart klikbaar zijn plus nog een losse linkknop.

We gebruiken 'm vooral om door te verwijzen naar het online lenen en reserveren van materialen uit onze collectie. Bijvoorbeeld om naar boeken te verwijzen op de landingspagina van het Roald Dahl Festival.

Word lid!

Tekst 1 koloms

Dit tekstblok wordt veel toegepast op pagina's van opvoeringen (activiteiten, films, events, etc.). Bevat vrijwel altijd een beschrijving van desbetreffende activiteit.

Titel - smal - met link

LINKKNOP

Titel - breed - met link

LINKKNOP

Tekst 2 koloms

Afhankelijk van hoe we dit blok toepassen, variëren we met wel of geen titel erboven en wel of geen.

We proberen deze wel altijd mooi in balans te brengen natuurlijk: aan beide kanten eventueel tekst te verdelen.

Tekst en video naast elkaar

Dit blok gebruiken we vooral om iets kort toe te lichten en door te verwijzen naar een landingspagina of een verdiepend artikel. De afbeelding kan links of rechts staan. En we kunnen er één link aan koppelen met een knop.

LINKKNOP
Tekst en video naast elkaar

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on