Raak mij aan!

Bye, bye Boteringe, hello Forum!

De bibliotheek in het centrum verhuist mee naar de nieuwbouw van het Forum. Een mooi moment om eens stil te staan bij het oude en vooruit te kijken naar het nieuwe.

Portretten expositie

Esli Tapilatu, projectmaker bij Capital of Happiness, heeft bezoekers van de bibliotheek gefotografeerd en gevraagd welk geluk ze in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat beleven. Wat vinden ze prettig aan deze plek? Hebben ze bijzondere herinneringen? En waar kijken ze naar uit straks in het nieuwe Forum? Waar worden ze gelukkig van?

Tot de verhuisdatum exposeren we de dertig meest sprekende portretten bij onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat. Je kunt ze ook hier downloaden.

Portretten (pdf)

Wat betekent de verhuizing voor jou?

lees meer

Wie is Esli Tapilatu?

Esli Tapilatu is geboren en getogen in Groningen. Op dit moment werkt hij aan het project Capital of Happiness. Een project waarbij Esli op zoek gaat naar verhalen over geluk wereldwijd.

Esli’s projecten kenmerken zich door het sociale karakter. Hij verlangt er naar het mooiste in de mens vast te leggen en mensen te activeren door ze de juiste vragen te stellen.

Wie is Esli Tapilatu?

Ontdek de bibliotheek in het Forum >

Ontdek de bibliotheek in het Forum >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on