Raak mij aan! Touch me!

In de workshop stemacteren krijg je les van een echte stemacteur en ga je oefenen met het inspreken van films. Kun jij het net zo goed als de acteurs in Disneyfilms?

Waar komen de Nederlandse stemmen in een Disneyfilm vandaan? En kun je eigenlijk wel acteren met alleen je stem? 

Heb je altijd al stemacteur willen worden? Dit is je kans! In de workshop stemacteren krijg je les van een echte stemacteur en ga je oefenen met het inspreken van films. Kun jij het net zo goed als de acteurs in Disneyfilms? Waar moet je op letten als je een animatiefilm gaat inspreken? Hoe zorg je dat je stem precies past bij de personage op het scherm? En hoe zit het met timing en volume? 

De workshop wordt wordt gegeven door een regisseur en stemacteur van VoiceConsult, die al de stemmen deden voor heel veel films en series, waaronder Aladdin, 101 Dalmatiërs en Turning Red. Benieuwd hoe deze masterclass in zijn werk gaat?

Bekijk hier een video

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Workshop stemacteren - Disney.

Kids only 
Dit is een kinderactiviteit. Er zijn daarom alleen tickets voor kinderen verkrijgbaar. Sorry, Grote Mensen! Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Masterclass stemacteren voor volwassenen

Stadjerspas 
Ben jij in bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Bij dit evenement geldt namelijk een Stadjerspas prijs van €2,50. Klik hieronder op de knop Tickets en selecteer de Stadjerspas. 

Misschien vind je dit ook leuk

Workshop striptekenen Disney Workshop striptekenen Disney

Workshop striptekenen Disney

woensdag 28 juni 15:30 tot 17:00
Disney - Telling Timeless Stories Disney - Telling Timeless Stories

Disney - Telling Timeless Stories

vrijdag 9 juni 10:00 tot 17:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >