Raak mij aan! Touch me!
Wonderlijke klei-animatiefilm van Aardman Studios.

Wie vernielt toch alle tuinen in het dorp? De goedaardige Wallace en zijn hond Gromit gaan op onderzoek uit. De jaarlijkse Reuzen Groente Wedstrijd afblazen is namelijk absoluut geen optie, maar dan moeten ze het wel eerst opnemen tegen een monster…

Charmante klei-animatie vol droge humor en bijzonder aandacht voor detail. Onder andere dankzij een hoop subtiele filmverwijzingen ook erg leuk voor volwassenen.

Let op - deze film is Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. De adviesleeftijd voor deze film is volgens ons 8 jaar (Kijkwijzer 6+).

Combi-deal: film en Cinekid Lab

Je koopt voor een Cinekid-filmvoorstelling een kaartje van € 10,00. Hiermee krijg je ook de hele dag toegang tot het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games, verspreid door het hele Forum. Heb je een Stadjerspas? Dan kost een combi-deal maar € 3,00. Bestel je tickets van tevoren online, via de Tickets knop hieronder.

Let op: alleen bij de voorstellingen in filmzaal Camera 2 kun je ook een gewoon filmticket kopen voor € 7,00. Als je dit ticket koopt, heb je geen toegang tot het Cinekid Lab.

Cinekid film zonder pauze

Alle Cinekid filmvoorstellingen worden getoond zonder pauze. Zo kan jij van zoveel mogelijk films genieten tijdens het festival. Wil je graag wat lekkers te drinken of te snacken tijdens de voorstelling? Hiervoor kan je voorafgaand aan de voorstelling terecht bij het Camera Café.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (8+).

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
100 min
Kijkwijzer
Acteurs
Peter Sallis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Peter Kay, Nicholas Smith, Liz Smith
Land
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Jaar
2005
Regie
Nick Park, Steve Box

Cinekid Festival

Kom in de herfstvakantie van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober naar het Forum, beleef de beste films, doe mee met de coolste workshops en ontdek het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games, verspreid door het hele Forum!

Cinekid Festival

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >