Raak mij aan! Touch me!

Vriendjes gaat over jezelf en anderen, over vriendschap en over verlangen naar verbinding.

Maar dit programma is niet alleen maar zoet. lief en zacht. Er zijn ook momenten van angst, eenzaamheid en verdriet.

De animatiefilms in dit programma zijn gelaagd, zeer divers en stuk voor stuk van grote schoonheid, elk op hun eigen manier. Lost & Found over de vriendschap tussen twee stoffen knuffels heeft internationaal veel prijzen in de wacht gesleept, is groots gemaakt, en raakt iedereen, jong en oud. De Lynx is reusachtig en indrukwekkend, maar ook wat verloren in de grote stad met kleine krioelende mensen. Onderste Boven zet je letterlijk even op je plek.

3+

Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Let op! Dit programma is minder geschikt voor kinderen die niet houden van spanning in film.

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers draait alles om de verwondering. Met een toegangskaartje kunnen alle kinderen zowel naar de film als naar de Speeltuin van de Verbeelding. De installaties in de Speeltuin van de Verbeelding nodigen uit om te spelen en fantaseren, zelf op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. Je speelt er met alle zintuigen. Je kan kleuren dansen op het doek, lijnen borduren van lange draden, filmpjes maken met kleurrijke knopen en verhalen tekenen in de lucht en daarna even uitrusten met verhalen op je oren. Honger? Kneed dan zelf je wolkenbroodje en proef de gebakken lucht.

Voor € 9,00 euro kijk je eerst de film Vriendjes en word je, na afloop van de film, door de Taartrovers opgehaald en naar de Speeltuin van de Verbeelding gebracht. Hier heb je ongeveer een uur de tijd om alles te ontdekken en lekker te spelen. Veel plezier! 

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas ticket € 3,00
Cineville pashouders -
Duur
32 min
Jaar
2020

Taartrovers Film Festival

Het leukste film- en speelfestival voor kinderen van 2 tot 9 jaar!

Taartrovers Film Festival

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on