Raak mij aan! Touch me!

Kom met het Groningen Confucius Instituut het Chinees Nieuwjaar 2020 vieren.

Er is een avondvullend programma samengesteld, met een pub quiz, met als eerste prijs een vliegticket naar China, muzikale optredens en lekker eten en drinken.

2020 is de start van een nieuw jaar, maar ook een nieuw decennium. Zo ook in de Chinese kalender. De rat is het eerste dier in een twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem. De rat staat daarom niet voor niets symbool voor geluk en voorspoed! Dus kom samen met ons het jaar van de rat in stijl inluiden.

Toegang is gratis, wanneer er sprake is van een aanmelding.

Confucius Instituut

Groningen Confucius Instituut is een kennisinstituut die opgericht is in 2011 door de gemeente Groningen, de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de Communicatie Universiteit van China. Bij ons kunt u terecht wanneer u als beginner, student of ondernemer meer wilt leren over de Chinese taal en cultuur. Wij hebben twee trainingslocaties in Nederland, in Groningen waar ons hoofdkantoor gevestigd is, en in Amsterdam. Daarnaast organiseren we in heel Nederland door het jaar heen diverse culturele activiteiten zoals het Chinees Nieuwjaar (Lentefestival), Chinese Festival (Midherfstfestival), ook organiseren we lezingen tijdens andere evenementen zoals Dutch Design Week. Verder bieden we op maat gemaakte trainingen voor het bedrijfsleven.

meer info
Confucius Instituut

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on