Raak mij aan! Touch me!

Ter gelegenheid van de 30ste verjaardag brengt EYE Total Recall uit: een 4K restauratie onder supervisie van regisseur Paul Verhoeven.

Verhoeven over de restauratie: “I just saw the 4K presentation of my movie and it’s absolutely wonderful what STUDIOCANAL and the restoration team have done. There is so much detail you could say it is three-dimensional. Bravo! I hope many people go and see the movie.” Total Recall is na het onverwachte succes van Robocop Verhoevens eerste échte Hollywood blockbuster, met een grote ster in de hoofdrol.

Als je er nu op terugkijkt is het een van de grote sciencefiction films uit de jaren negentig, met een aantal revolutionaire special effects, een doorwrocht scenario en Arnold Schwarzenegger in topvorm. Total Recall past naadloos in Verhoevens dystopische wereldbeeld en de verleiding is groot om evenals bij films als Starship Troopers de parallellen met het hedendaagse Amerika te zoeken. Maar het is natuurlijk ook gewoon Hollywood amusement. Top amusement, dat wel.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Total Recall: 30th Anniversary.

Taal
Engels
Duur
113 min
Kijkwijzer
Acteurs
Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside
Land
Verenigde Staten,VS
Jaar
1990
Regie
Paul Verhoeven

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox >

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox >