Raak mij aan! Touch me!

De nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles is audiovisueel innovatief, de animatiestijl en muziek hakken en dansen als de oosterse vechtsporten.

De wereld van de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turles is niet zo complex als die van Spider Man's Spider Verse, maar qua stijl lijken beide animatiefilms aan de hand van dezelfde tekenaars en visuele kunstenaars ontsproten. De animatiewereld heeft genoeg van Disneykleurplaatjes en de inmiddels even brave Pixar-esthetiek. Ruim baan dus voor deze nieuwe gruizige animatietrend die de indruk wekt zo uit het schetsboek van een cartoonist te zijn gescheurd.
 
Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Let op: deze film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Taal
Engels gespoken, Nederlands ondertiteld
Duur
100 min
Kijkwijzer
Acteurs
Hannibal Buress, Micah Abbey, Shamon Brown, Rose Byrne, John Cena, Jackie Chan, Nicolas Cantu, Giancarlo Esposito, Ice Cube, Seth Rogen, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Paul Rudd, Maya Rudolph, Post Malone, Brady Noon
Land
VS
Jaar
2023
Regie
Jeff Rowe

Misschien vind je dit ook leuk

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >