Raak mij aan! Touch me!

Op zaterdag en zondagavond verwelkomen we je in het Filmcafé met diverse gasten die praten over het Framed programma.

Kom je net uit de film en ben je nog lang niet klaar om naar huis te gaan? Borrel dan lekker met ons mee vanaf 18:00 met bijzondere gasten.  

 

Zaterdag

Animatie in Kleur

Oprichters Patrick Chin en Saverio Wielkens van initiatief Animatie in Kleur maken zich hard voor de representatie van Nederlandse animatie artiesten met een migratieachtergrond. Hoe is het gesteld in Nederland qua representatie? En wat voor plannen hebben Patrick en Saverio voor de komende jaren?

Daphna Awadish

Deze filmmaakster komt oorspronkelijk uit Israël en maakt geanimeerde documentaires. Haar laatste films Bear with Me en Journey Birds zijn naar vele festivals afgereisd en hebben meerdere awards gewonnen. In haar films houdt ze zich met name bezig met het thema ‘thuis’. Dit komt ook naar voren in haar nieuwe documentaire Swimming with Wings, waarover ze ons komt vertellen.  

 

Zondag

Cosplayer Miss Pixel

Denk je aan animatie, dan denk je aan anime. En denk je aan anime, dan denk je natuurlijk aan cosplay! Jannah, a.k.a. Miss Pixel, draait al een tijdje mee in de Nederlandse cosplay scene en komt ons vertellen hoe die eruit ziet en wat er komt kijken bij het maken van je eigen cosplay kostuums.  

Piet Kroon

Wie kent films zoals Shrek, Rio en The Iron Giant nou niet? Story artist Piet Kroon heeft voor onder andere deze films storyboards en character designs gemaakt. In de talkshow komt hij vertellen over zijn eigen films. 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Talkshow Framed.

Framed

2, 3 en 4 juni 2023 

Een festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks van lokale en (inter)nationale makers. Of je nu diehard animatiefan bent, of gewoon nieuwsgierig, tijdens Framed kun je je hart ophalen! 

Framed

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >