Raak mij aan! Touch me!

Dagblad van het Noorden en Forum Groningen presenteren live vanuit de hoofdstad van het Noorden wekelijks het spraakmakende en vrolijke begin van  je weekend: Talk of the Town! 

Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de week die komen gaat. Met actuele gasten, live muziek, vaste columnisten en inbellende kijkers! 

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

Talk of the Town wordt georganiseerd i.s.m. Dagblad van het Noorden. 

Naar Platform F

Gasten | 5 maart

Muziek van noordelijke helden

De muzikale held die op 5 maart het spits afbijt is Inge van Calkar. Zij sluit de show zingend af met haar nieuwe single I won’t let you down. De Groningse zangeres – onder meer bekend van het nummer The ocean never ends – werd begin vorig jaar tijdens Eurosonic Noorderslag verkozen tot Beste Artiest 2020.

Wekelijkse columns

Bram Esser, die je wellicht kent van zijn boek De sollicitant, is een van onze vaste columnisten. Hij is naast filosoof en publicist ook ontdekkingsreiziger van het alledaagse. Bij Bram is niks vanzelfsprekend, of liever gezegd; het vanzelfsprekende moet volgens hem gewantrouwd worden. We kijken dan ook uit naar zijn blik op de wekelijkse actualiteit.

De presentatoren

Stadjer Nathan de Vries is presentator en programmamaker. Met zijn 29 jaren heeft hij al een behoorlijke rugzak aan ervaring. Zo presenteerde hij o.a. Spuiten en Slikken en de Keuringsdienst van waarde. Hij is nieuwsgierig, ad rem en beschikt over de nodige zelfspot. Lara Harbers is presentator, schrijver, podcastmaker en vaste samenwerkingspartner van kunstcollectief WERC. Als presentator bij organisaties als het NNT, Eurosonic/Noorderslag en De Kunstbende is Lara niet meer weg te denken uit het culturele veld van Noord-Nederland. Met nieuwsgierigheid, scherpe vragen en een flinke dosis humor zorgt ze voor prikkelende en interessante interviews.

De presentatoren

Agenda

Vrijdag 5 maart
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 12 maart
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 19 maart
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 26 maart
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 2 april
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 9 april
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 16 april
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 23 april
17:00 tot 17:45
Camera Café
online
Vrijdag 30 april
17:00 tot 17:45
Camera Café
online

misschien vind je dit ook leuk

Expeditie geluk Expeditie geluk

Expeditie geluk

dinsdag 2 maart 20:00 tot 22:00
Het Grote Gebeuren Het Grote Gebeuren

Het Grote Gebeuren

zaterdag 3 april 20:00 tot 01:00
TechStage: Extended Reality TechStage: Extended Reality

TechStage: Extended Reality

woensdag 10 maart 20:00 tot 22:00

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on