Raak mij aan! Touch me!

Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen.

Sylwia Zajac is een populaire 30-jarige fitnesscoach en influencer in Warschau. Ze werkt hard om haar lichaam in vorm te houden en inspireert daarmee haar honderdduizenden volgers op sociale media. Sylwia houdt van alle aandacht, maar ondanks de bewondering van haar fans is ze vooral op zoek naar intimiteit.

Wanneer een Instagram-post viraal gaat waarin ze vertelt over haar eenzaamheid, reageert de buitenwereld geschokt. Haar persoonlijke boodschap strookt niet met haar positieve imago en hetgeen de sponsors willen zien. Terwijl in de media wordt gediscussieerd over Sylwia’s welzijn, trekt ze door alle aandacht een stalker aan. Als ze hem ‘s nachts voor haar woning treft, vraagt ze een vriend het probleem voor haar op te lossen. De gevolgen zijn ingrijpend.

Dit eigentijdse drama van regisseur Magnus von Horn (The Here After) werd in 2020 geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes en was dit jaar te zien op IFFR.

Agenda

Donderdag 12 augustus
Premièredatum, speeltijden volgen
Taal
Pools gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
105 min
Kijkwijzer
Acteurs
Zbigniew Zamachowski, Aleksandra Konieczna, Julian ?wie?ewski, Magdalena Kole?nik, Julian ?wie?ewski, Magdalena Kole?nik
Land
Polen
Jaar
2020
Regie
Magnus von Horn

Misschien vind je dit ook leuk

In the Heights

In the Heights

Heerlijk zomerse feelgood-musicalfilm

zaterdag 7 augustus 20:00 tot 22:33

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >