Raak mij aan! Touch me!

Coming-of-age-verhaal van de 17-jarige Suzume, die afreist naar verschillende rampgebieden in Japan waar ze deuren moet sluiten die verwoesting veroorzaken.

Suzume is het coming-of-age-verhaal van de 17-jarige Suzume. Ze reist af naar verschillende rampgebieden in Japan waar ze deuren moet sluiten die verwoesting veroorzaken. Suzume’s avontuur begint in een rustig plaatsje op het eiland Kyushu (in het zuidwesten van Japan), waar ze een jongeman ontmoet die zegt dat hij een deur zoekt. Op een verlaten plek vindt Suzume te midden van de ravage een losstaande verweerde deur die niet lijkt aangetast door de rampspoed. Omdat de deur Suzume op een mysterieuze wijze aantrekt opent ze hem, waarna er door heel Japan deuren opengaan en alles in hun omgeving verwoest dreigt te worden. Om nog meer rampen te voorkomen moet Suzume de portalen zien te sluiten.

Let op: deze film is Japans gesproken en Engels ondertiteld.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Suzume.

Taal
Japans gesproken, Engels ondertiteld
Duur
122 min
Kijkwijzer
Jaar
2022
Regie
Makato Shinkai

Framed

2, 3 en 4 juni 2023 

Een festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks van lokale en (inter)nationale makers. Of je nu diehard animatiefan bent, of gewoon nieuwsgierig, tijdens Framed kun je je hart ophalen! 

Framed

Meer Framed

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >