Raak mij aan! Touch me!

De fantastisch geacteerde Strange Way of Life doet zijn titel eer aan als een revisionistische western. Met Ethan Hawke en Pedro Pascal.

De nieuwe korte film van Pedro Almodóvar is een moderne Western met Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) en Ethan Hawke (Boyhood, Before-trilogie) in de hoofdrollen. Silva (Pascal) heeft er 25 jaar over gedaan om eindelijk de woestijn te doorkruisen om zijn oude vriend Jake (Hawke) te bezoeken. Jake is inmiddels sheriff en staat op het punt de verdachte in een moordzaak in te rekenen. De mannen denken terug aan hun jonge jaren in Mexico. Toen maakten ze plannen voor de toekomst. Als duidelijk wordt waarom Silva juist nu de reis door de woestijn heeft gemaakt, is het de vraag of er nu wel een toekomst voor hen samen is. 

Strange Way of Life ging in première tijdens het Filmfestival van Cannes. Na The Human Voice met Tilda Swinton is dit Almodóvar's tweede Engelstalige en korte film. Het kostuumdesign was in handen van modehuis Saint Laurent by Anthony Vaccarello, die als co-producent verbonden is aan de film.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Strange Way of Life.

Taal
Engels
Duur
32 min
Kijkwijzer
Acteurs
Ethan Hawke, Pedro Pascal, Manu Rios
Land
Spanje
Jaar
2023
Regie
Pedro Almodóvar

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >