Raak mij aan! Touch me!

Hisko Hulsing is regisseur in Amsterdam en Hollywood.

Hij maakte prijswinnende korte films, zoals Junkyard (2012) en regisseerde de animatiescènes in de Kurt Cobain-documentaire Montage of Heck (2015). Voor Amazon Prime maakte hij de serie Undone, een animatieserie voor volwassenen, die door veel critici werd gerekend tot de beste televisieseries van 2019.

Tijdens deze editie van Storyworld presenteert zal Hisko Hulsing vertellen over zijn ontwikkeling als animatieregisseur, maar ook over zijn werk als illustrator en kunstschilder. Hij vertelt ook over de serie Undone, die gedeeltelijk in Amsterdam en gedeeltelijk in Los Angeles is gemaakt.

Dit mini-college vind plaats in het kader van animatiefestival Framed, en maakt tevens deel uit van de reeks ‘Storyworld presenteert’. 

Bijwonen

Vooralsnog gaan we ervan uit dat dit mini-college fysiek kan plaatsvinden. Wil je hier bij zijn? Koop dan een ticket voor de voorstelling in de Rabo Studio. Omdat we nog niet zeker weten of onze deuren open mogen, start de kaartverkoop voor de fysieke voorstelling een week later (onder voorbehoud) op 13 mei. Als fysiek bijwonen niet mogelijk blijkt, krijgen kaartkopers hun geld terug en kunnen ze alsnog een online ticket aanschaffen.

Online voorstelling

Je kunt er ook voor kiezen om de livestream bij te wonen en vragen te stellen via de live chat. Tickets kopen voor de online voorstellingen kan tot zaterdag 29 mei 10.00 uur. Voor de voorstelling ontvang je een mail met de gegevens die je nodig hebt om de livestream te volgen en live mee te praten in de chat! Geen mail ontvangen? Laat het ons weten via communicatie@forum.nl. Let op: live is live. Het programma is niet later terug te kijken.

Agenda

Zaterdag 29 mei
15:30 tot 17:00
Rabo Studio
€ 10,00
15:30 tot 17:00
Online
Online
€ 7,50

Meer Framed

Undone Undone

Undone

Indrukwekkende animatieserie geregisseerd door Hisko Hulsing.

zaterdag 29 mei 20:00 tot 23:35
FRAMED talkshow FRAMED talkshow

FRAMED talkshow

Je Framed-dag begint hier!

zaterdag 29 mei 11:00 tot 12:00
FRAMED International shorts 2 FRAMED International shorts 2

FRAMED International shorts 2

Een achtbaan van emoties.

zaterdag 29 mei 12:15 tot 13:30

Framed

Zaterdag 29 mei lanceert het Forum zijn eigen animatiefestival Framed! Een dag die barst van de films en masterclasses van lokale en (inter)nationale makers.

Framed

Op de hoogte blijven? >

Op de hoogte blijven? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on