Raak mij aan! Touch me!

Zorg je langdurig voor een naaste? Maak je dan kenbaar en kom eens langs bij de mantelzorginloop van het Steunpunt Mantelzorg Humanitas. Voor een luisterend oor, om je in te schrijven, of om de mantelzorgkaart op te halen.

Wat doet het Steunpunt Mantelzorg?

Wanneer je ingeschreven bent bij het Steunpunt dan houden wij jou op de hoogte van activiteiten, regelingen en mogelijkheden.

Elk jaar ontvang je een mantelzorgkaart met coupons voor leuke acties of activiteiten waarmee je jezelf kunt verwennen en/of ontspannen. Denk aan een gratis bos bloemen, iets lekkers van de bakker, een heerlijke lunch voor twee personen en een verrassingscoupon. Een blijk van waardering voor de zorg en hulp die je elke keer weer geeft. Doen! Je verdient het.

Waar kunnen we bij helpen?

Wij houden je op de hoogte van nieuws en informatie voor mantelzorgers, bijeenkomsten, cursussen, lotgenotencontact en activiteiten. Goed geïnformeerd zijn kan overbelasting voorkomen. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden verschillende vormen van ondersteuning. Ze bieden een luisterend oor en zoeken samen met je naar oplossingen. Ook kan een vrijwilliger de mantelzorger tijdelijk vervangen waardoor deze even wat tijd heeft voor zichzelf.

Praktische informatie

Je bent van harte welkom om langs te komen. Kun je niet naar het spreekuur komen, maar wil je wel graag met ons in contact? Bel of mail gerust dan maken we een afspraak.

De mantelzorginloop is een samenwerking tussen Forum Groningen en Humanitas.

Meer lezen over het Steunpunt Mantelzorg

Agenda

Maandag 4 december
13:00 tot 15:00
Bibliotheek Haren
Maandag 11 december
13:00 tot 15:00
Bibliotheek Haren
Maandag 18 december
13:00 tot 15:00
Bibliotheek Haren

Misschien vind je dit ook leuk

Thuisadministratieloket Humanitas Thuisadministratieloket Humanitas

Thuisadministratieloket Humanitas

Hulp bij je administratie in Haren.

woensdag 6 december 14:00 tot 15:30
BreinBieb BreinBieb

BreinBieb

Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? Wat is dementie? Ontdek de BreinBieb in Forumbibliotheken Haren en De Wijert. 

Hulp- en spreekuren Hulp- en spreekuren

Hulp- en spreekuren

In alle Forumbibliotheken helpen we je graag met (leren) lezen, schrijven, rekenen en computeren.