Raak mij aan! Touch me!

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders organiseren we Spruit Cinema!

Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen iedere zondagochtend bij ons terecht om de allerleukste animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Scroll naar beneden voor alle filmtitels. 
De film duurt 30 minuten (start om 10.30 uur). Vooraf, om 10.00 uur, kunnen kinderen muffins versieren in het Camera Café. Na de film kunnen kinderen en ouders nog lekker blijven hangen om nog 30 minuten door te spelen en te ontdekken rondom het thema van de film.

Let op: Spruit Cinema is vaak drukbezocht. We raden je aan om voorafgaand tickets te bestellen via de site om teleurstelling aan de kassa te voorkomen.

Muffins versieren 

Maak je bezoek aan Spruit Cinema compleet met een bezoekje aan het Camera Café! In het Camera Café verkopen medewerkers van 10.00 tot 10.30 uur heerlijke muffins. Kinderen kunnen deze muffins zelf versieren met o.a. vloeibare chocola, spikkels en nog veel meer lekkers!

Prijzen

Volwassene€6,50
Kind t/m 11 jaar€6,50
Ouder met kind op schoot€6,50
Zondag 3 maart
10:30 tot 11:30
Film: De Gruffalo
Camera 4
€ 6,50
Zondag 10 maart
10:30 tot 11:30
Film: Superworm
Camera 4
€ 6,50
Zondag 17 maart
10:30 tot 11:30
Film: Superworm
Camera 4
€ 6,50
Zondag 24 maart
10:30 tot 11:30
Film: Draak Dries en de Vliegende Dokters
Camera 4
€ 6,50

De Gruffalo

Een kleine, dappere muis verzint een list om de grote gevaarlijke dieren in het bos op afstand te houden. Want er zijn heel wat bewoners van het bos die hem wel zien zitten als lekker hapje…

Gelukkig is er de rustige vertelstem die iedereen op z’n gemak stelt! De muis verzint een groot beest met stekels op zijn rug, grote tanden en een wrat op zijn neus. Het lukt de kleine muis om de dieren bang te maken voor deze Gruffalo. Maar dan staat ineens de Gruffalo echt voor zijn neus. De Gruffalo wil de muis ook opeten, maar de muis zegt dat hijzelf het gevaarlijkste dier in het bos is. De Gruffalo gaat met hem mee het bos in. De Gruffalo wordt ook bang en vlucht. Als hij tegen een boom op loopt, valt daar een nootje uit. Precies waar de muis naar op zoek was: iets te eten.

In deze prachtige korte animatiefilm wordt spanning afgewisseld met grappige en rustige scènes. Maar let op: dit is geen film voor bange muizen! De Gruffalo is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek.

De Gruffalo

Superworm

Superworm is super lang en super sterk en staat altijd voor iedereen klaar. Samen met zijn beste vriend Vlinder heeft hij al heel veel dieren geholpen: een kleine pad die bijna overreden werd, een groepje bijen die zich verveelden en een kever die zich in de nesten had gewerkt. Maar dan wordt Superworm ontvoerd door door de gemene Tover Hagedis en zijn helper Kraai! Vlinder aarzelt niet en bedenkt samen met alle andere dieren een plan om Superworm te bevrijden.

Superworm is een gloednieuwe en prachtig geanimeerde kleuterfilm van de makers van De Gruffalo, De Slak en de Walvis en Draak Dries. 

Superworm

Draak Dries en de Vliegende Dokters

Een spiksplinternieuw avontuur van Draak Dries! In dit grappige sprookje vormen de prinses, haar trouwe helper en Draak Dries een wel heel opvallend vliegend doktersteam. Ze zijn vastbesloten om alle wezens in de omgeving te helpen: een zeemeermin met een zonnesteek, een eenhoorn met een gebroken hoorn en een leeuw met een hardnekkige verkoudheid. Maar de koning vindt het helemaal niet leuk dat zijn nichtje dokter wil zijn in plaats van prinses en sluit haar op in haar kamer. Zal ze daar ooit weer uit komen?

Draak Dries en de Vliegende Dokters

Misschien vind je dit ook leuk

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >