Raak mij aan! Touch me!

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders organiseren we Spruit Cinema!

Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen iedere zondagochtend bij ons terecht om de allerleukste animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Scroll naar beneden voor alle filmtitels. 
De film duurt 30 minuten (start om 10.30 uur). Vooraf, om 10.00 uur, kunnen kinderen muffins versieren in het Camera Café. Na de film kunnen kinderen en ouders nog lekker blijven hangen om nog 30 minuten door te spelen en te ontdekken rondom het thema van de film.

Muffins versieren 

Maak je bezoek aan Spruit Cinema compleet met een bezoekje aan het Camera Café! In het Camera Café verkopen medewerkers van 10.00 tot 10.30 uur heerlijke muffins. Kinderen kunnen deze muffins zelf versieren met o.a. vloeibare chocola, spikkels en nog veel meer lekkers!

Prijzen

Volwassene€6,50
Kind t/m 11 jaar€6,50
Ouder met kind op schoot€6,50

Let op
Spruit Cinema is vaak drukbezocht. We raden je aan om voorafgaand tickets te bestellen via de website om teleurstelling aan de kassa te voorkomen.

Zondag 28 april
10:30 tot 11:30
Film: Picknick met Taart
Camera 4
€ 6,50
Woensdag 1 mei
10:30 tot 11:30
Film: Shooom's Avontuur
Camera 4
€ 6,50
Vrijdag 3 mei
10:30 tot 11:30
Film: De Gruffalo
Camera 4
€ 6,50
Zondag 5 mei
10:30 tot 11:30
Film: De Gruffalo
Camera 4
€ 6,50
Woensdag 8 mei
10:30 tot 11:30
Film: De slak en de walvis
Camera 4
€ 6,50
Vrijdag 10 mei
10:30 tot 11:30
Film: De slak en de walvis
Camera 4
€ 6,50
Zondag 12 mei
10:30 tot 11:30
Film: Op een verre planeet
Camera 4
€ 6,50

Shoooms Avontuur

Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Shooom uit het ei gekropen en wordt meteen uit het nest geblazen. Met een extra ei op de rug, loopt Shooom het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor hemzelf en het nog niet uitgekomen ei. Zelfs als die moeder een alligator of wasbeer blijkt te zijn! Shooom’s Avontuur is een prachtig geanimeerde, hartverwarmende kleuterfilm uit Frankrijk. Ongelooflijk mooi en gelaagd gemaakt, voor jong én oud.

Shoooms Avontuur

De Gruffalo

Een kleine, dappere muis verzint een list om de grote gevaarlijke dieren in het bos op afstand te houden. Want er zijn heel wat bewoners van het bos die hem wel zien zitten als lekker hapje…

Gelukkig is er de rustige vertelstem die iedereen op z’n gemak stelt! De muis verzint een groot beest met stekels op zijn rug, grote tanden en een wrat op zijn neus. Het lukt de kleine muis om de dieren bang te maken voor deze Gruffalo. Maar dan staat ineens de Gruffalo echt voor zijn neus. De Gruffalo wil de muis ook opeten, maar de muis zegt dat hijzelf het gevaarlijkste dier in het bos is. De Gruffalo gaat met hem mee het bos in. De Gruffalo wordt ook bang en vlucht. Als hij tegen een boom op loopt, valt daar een nootje uit. Precies waar de muis naar op zoek was: iets te eten.

In deze prachtige korte animatiefilm wordt spanning afgewisseld met grappige en rustige scènes. Maar let op: dit is geen film voor bange muizen! De Gruffalo is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek.

De Gruffalo

De Slak en de Walvis

Spring samen met de slak op de staart van de grote blauwe walvis en ga met ze mee op hun onwaarschijnlijke reis. Het zijn de beste vrienden, de slak en de grote blauwe walvis! De slak snakt ernaar om de wereld te zien en samen ontdekken ze de kracht van de zee en het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen… Kan de slak zijn beste vriend redden als hij op het strand ligt in een afgelegen baai? Een vrolijk, inspirerend verhaal over de natuurlijke wonderen van de wereld en ontdekken dat je een verschil kan maken, hoe klein je ook bent.

De Slak en de Walvis is een bewerking van het boek van Julia Donaldson.

De Slak en de Walvis

Op een verre planeet

Op een verre planeet van het populaire prentenboekduo Donaldson en Scheffler is weer een schot in de roos en heeft een subtiele boodschap: kies wie je lief is, de kleur maakt niet uit. In deze prachtige gloednieuwe animatiefilm gebaseerd op het populaire prentenboek, vertelt Tim den Besten het verhaal over een rood volkje en een blauw volkje. De rooie Margreet en de blauwe Daan worden verliefd op elkaar, maar mogen van hun volk niet samen zijn. Wat kunnen ze doen om toch bij elkaar te zijn? Ze nemen de benen, of liever: het ruimteschip!

Op een verre planeet

Misschien vind je dit ook leuk

Voorleeshalfuurtje (2+) Voorleeshalfuurtje (2+)

Voorleeshalfuurtje (2+)

do 2 mei van 10:30 tot 11:00
Kleintje Koffie (0+) Kleintje Koffie (0+)

Kleintje Koffie (0+)

wo 8 mei van 10:00 tot 12:00
BoekStartdag (0+) BoekStartdag (0+)

BoekStartdag (0+)

za 1 jun van 10:00 tot 13:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >