Raak mij aan! Touch me!

Combineert gedurfde verhalen met opvallende animaties voor een puur plezierig avontuur met hart, humor en veel superheldenactie.

Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, wordt gebeten door een radioactieve spin en ontwikkelt plotseling mysterieuze krachten die hem in de enige echte Spider-Man veranderen. Wanneer hij Peter Parker ontmoet, realiseert hij zich al snel dat er vele anderen zijn die zijn bijzondere, hoogvliegende talenten delen. Miles moet nu zijn nieuwe vaardigheden gebruiken om de strijd aan te gaan met de kwaadaardige Kingpin, een kolossale gek die portalen naar andere universums kan openen en verschillende versies van Spider-Man naar onze wereld kan trekken.

Spider-Man: Into the Spider-Verse is meteen meeslepend, een kleurrijke en avontuurlijke filmervaring die kijkers uitnodigt voor een avontuurlijke rit. De film geeft perfect de sensatie weer van het opgaan in een stripboek. De combinatie van ouderwetse grafische afbeeldingen en moderne CGI-effecten is effectief in het samenbrengen van het bijna-echte en het geanimeerde.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Spider-Man: Into the Spider-Verse (2D OV).

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
117 min
Kijkwijzer
Jaar
2018
Regie
Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Framed

2, 3 en 4 juni 2023 

Een festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks van lokale en (inter)nationale makers. Of je nu diehard animatiefan bent, of gewoon nieuwsgierig, tijdens Framed kun je je hart ophalen! 

Framed

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >