Raak mij aan! Touch me!

Vertoning van de waddenfilm, met een vertelling door vertelkunstenaar Frank Belt en omlijst door orgelmuziek van Birgit Wildeman in de Martinikerk.

Een speciale vertoning van de adembenemend mooie film van Pieter-Rim de Kroon in het kader van het Schnitgerfestival. De film is een intens cinematografisch portret van het Wad als levend organisme, waarbij het continue in- en uitademen wordt verklankt door de muziek van het orgel.

Bezoekers van dit evenement zien niet alleen de film in het Forum, maar horen en zien ook de organist uit de film, Birgit Wildeman, live spelen op het beroemde orgel in de Martinikerk. Vertelkunstenaar Frank Belt vertelt daarbij over de magie van het Wad en het weidse Groningerland. 

Er zijn twee voorstellingen. De eerste is om 13.00 uur en de tweede om 16.30 uur. Het programma in de Martinikerk vindt één keer plaats, tussen de beide voorstellingen, van 15.00 tot 16.15 uur.

Bezoekers die kiezen voor de tweede voorstelling, volgen dus eerst het programma in de Martinikerk, dat om 15.00 uur begint. 

Alleen naar de film?

Kijk je liever alleen de film Silence of the Tides? Schaf dan een apart filmticket aan. Dat kan via de onderstaande knop.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Silence of the Tides: de film, het verhaal en de muziek.

Misschien vind je dit ook leuk

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >