Raak mij aan! Touch me!

In de derde Wallace en Gromit film, A Close Shave, kwam ook een slim en schattig schaapje voor.

Deze Shaun werd zo populair dat hij in 2007 een eigen tv-serie kreeg die in 170 landen wordt uitgezonden. 

Dit programma kortjes bevat vijf fijne afleveringen uit de tv-serie waarin de eigenwijze maar pientere Shaun weer in bijzondere avonturen verzeild raakt, samen met neef Timmy, de gigantische herdershond Bitzer, jaloerse kat Pidsley en schaap Shirley.

Het programma is Nederlands gesproken.

6+

Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers draait alles om de verwondering. Met een toegangskaartje kun je eerst naar de film en aansluitend naar de Speeltuin van de Verbeelding. De installaties in de Speeltuin van de Verbeelding nodigen uit om te spelen en fantaseren, zelf op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. Je speelt er met alle zintuigen. Je kan kleuren dansen op het doek, lijnen borduren van lange draden, filmpjes maken met kleurrijke knopen en verhalen tekenen in de lucht en daarna even uitrusten met verhalen op je oren. Honger? Kneed dan zelf je wolkenbroodje en proef de gebakken lucht.

Voor € 9,00 euro kijk je eerst de film Shaun het Schaap kortjes (NL) en word je, na afloop van de film, door de Taartrovers opgehaald en naar de Speeltuin van de Verbeelding gebracht. Hier heb je ongeveer een uur de tijd om alles te ontdekken en lekker te spelen. Veel plezier! 

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas ticket € 3,00
Cineville pashouders -

Taartrovers Film Festival

Het leukste film- en speelfestival voor kinderen van 2 tot 9 jaar!

Taartrovers Film Festival

Meer Aardman in het Forum >

Meer Aardman in het Forum >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on