Raak mij aan! Touch me!

Verhalenverteller Lieke van den Krommenacker leert je om in een dag een verhaal op papier te krijgen én om een probleem uit de wereld te helpen.

Huh? Hoe dan? Nou, zo: met een pen, papier en onze fantasie in de aanslag, laten we ons inspireren door Het Ministerie van Oplossingen, het eerste deel van een kinderboekenserie van schrijver Sanne Rooseboom. In dit boek proberen de 11-jarige Nina, haar beste vriendin Alfa en de 9-jarige Ruben samen met de 89-jarige Janneke Vis het eeuwenoude Ministerie van Oplossingen opnieuw op te richten. Dit Ministerie loste vroeger in het diepste geheim problemen op. Tijdens de workshop Schrijver-in-1-dag, werk jij een hele dag lang voor het Ministerie en bedenk je voor welk probleem jij een oplossing wilt verzinnen. Dit is de basis voor je verhaal, waarin je de lezer meeneemt op jouw Ministerie-avontuur! Lieke begeleidt je bij het maken van een goed begin, een spetterend midden en natuurlijk een daverend eind.

Let op: helaas is deze workshop geannuleerd. Heb je tickets gekocht? Je hebt een mail van ons ontvangen met meer info. Niks ontvangen? Mail naar tickets@forum.nl.

 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Schrijver in-1-dag.

Misschien vind je dit ook leuk

Storyworld Storyworld

Storyworld

donderdag 29 september 10:00 tot 18:00