Raak mij aan! Touch me!

Zin in een middag vol toffe activiteiten en inspirerende powergirls? Kom dan naar het Rebelse Meisjes Festival, een bomvol programma gericht op powermeiden tussen de 12 - 16 jaar.

Laat je inspireren door powergirls die niet bang zijn om zichzelf te zijn en de wereld positief te veranderen. Leer voor jezelf op te komen tijdens een workshop zelfverdediging. Druk je gedachten uit in een mooi gedicht, een Instavlog of theaterles. Van dichter tot sportvrouw, van journalist tot vlogger. Op 4 april delen onze eigen rebelse meisjes hoe zij hun eigen pad hebben gekozen en hoe jij dat ook kunt doen.

Daarnaast nodigen we je uit om leuke selfies te maken, je look te upgraden met vintage kleding en te zingen en dansen tot je erbij neervalt! Een middag op het Rebelse Meisjes Festival en de wereld moet zich voorbereiden op jou!

En jongens? Die zijn natuurlijk ook hartstikke welkom! 

We zijn op dit moment nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, maar een leuke middag is gegarandeerd.

Workshop vloggen door Iris de Graaf

Als het aan deze jonge televisiemaker ligt, verschijnen er veel meer vrouwen in het nieuws. Iris de Graaf werkt als presentator, redacteur en verslaggever bij de NOS. Eerder maakte ze nieuws voor jongeren op YouTube, Instagram en Snapchat bij NOS Stories. Voordat haar carrière als journalist begon, was Iris druk met haar blog en YouTube-kanaal. Ze creëerde content over fashion, beauty en lifestyle.

Wil je leren hoe jij online kunt shinen? Tijdens de workshop Vloggen laat Iris zien hoe je dat doet! Volg iris op instagram.

Workshop vloggen door Iris de Graaf

Workshop dichten door Roos Dickmann

Roos is bij het Rebelse Meisjes Festival om jou kennis te laten maken met poëzie. Bekijk samen de wereld, schrijf op wat je voelt en ontdek de dichter in jezelf! Roos Dickmann speelde niet alleen in de series Hoe overleef ik…, Soof en het tv-programma Koefnoen, maar dicht ook! Volg Roos op Instagram.

Workshop dichten door Roos Dickmann

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on