Raak mij aan! Touch me!

Begin je epische D&D avontuur hier!

Pub Heroes organiseert epische avonturen voor jou en je vrienden, zonder het levensgevaar en harde werken dat daar normaal gesproken bij komt kijken. En daarnaast zorgen wij voor hapjes, drankjes, spelmateriaal en getalenteerde storytellers die jullie door het avontuur leiden. Doe mee, en word een held!

Het enige dat je hoeft te doen is je ticket scoren en naar het Forum te komen. Je hoeft geen personage voor te bereiden, wij hebben genoeg om uit te kiezen. En geen zorgen als je nooit eerder Dungeons & Dragons (D&D) hebt gespeeld. We beginnen iedere avond met een korte introductie om je op weg te helpen. Aan het einde van de avond heb jij je eerste (of miljoenste) avontuur volbracht!

Dungeons & Dragons (of D&D) is een bekende tabletop roleplaying game, misschien ken je het spel van series als Stranger Things, Community of The Big Bang Theory. Je bedenkt wat voor held jij wilt zijn, rolt de dobbelstenen, en beleeft samen met je medespelers een episch verhaal met avontuur, fantasie en awesomeness. Tijdens het spelen word je begeleid door getalenteerde storytellers, die Dungeon Masters (of DMs) worden genoemd. Zij beschrijven de uitdagingen die jullie onderweg tegenkomen en houden de spelregels in de gaten, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij het avontuur kan beleven dat je zoekt. En het mooiste is: je hoeft niet eens de speeltafel te verlaten.

Ben jij een ervaren Dungeon Master en lijkt het je leuk om ons DM-vrijwilligersteam te versterken? Stuur ons een mailtje naar info@pubheroes.nl. Wil je juist meer leren over Dungeon Master worden? Kom dan naar ons Dungeon Master Crash Course evenement!

Pub Heroes organiseert iedere tweede en vierde vrijdag van de maand D&D events. Onze events zijn geschikt voor zowel Engels- als Nederlandstaligen. Hieronder zie je onze aankomende events.

BELANGRIJK: Vanaf april organiseren we twee evenementen per maand. We draaien HETZELFDE AVONTUUR op de sessies in dezelfde maand. Aangezien niet weten waar het avontuur heengaat zorgt voor veel van de magie van Dungeons & Dragons, adviseren we je om niet naar twee evenementen in dezelfde kalendermaand te gaan.

Agenda

Vrijdag 24 mei
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 18,00
Vrijdag 14 juni
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 18,00
Laatste kaarten! Tickets
Vrijdag 28 juni
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 18,00
Vrijdag 12 juli
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 18,00

Misschien vind je dit ook leuk

Walk-in Smartlab Walk-in Smartlab

Walk-in Smartlab

Ga zelf aan de slag in het Smartlab!

za 25 mei van 11:00 tot 17:00

Meer over het Smartlab >

Meer over het Smartlab >