Raak mij aan! Touch me!

Waar moet je heen als je een hulpvraag hebt? Waar stuur je iemand naartoe voor advies, hulp of ondersteuning op het gebied van basisvaardigheden? 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Forum Groningen introduceert daarom het Ontwikkelplein in Forumbibliotheek Ten Boer. Een startpunt voor ontmoeting, informatie en advies, maar ook voor praktische hulp en een plek om direct zelf (of samen) aan de slag te gaan. 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Opening Ontwikkelplein Ten Boer.

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: Ontwikkelpleinen. Na succesvolle lanceringen in o.a. Hengelo, Deventer en Rotterdam is het op 4 oktober de beurt aan Ten Boer. Daar opent Forum Groningen het eerste Ontwikkelplein in de provincie Groningen.

Op het Ontwikkelplein krijgen bezoekers hulp bij lezen en schrijven, maar leren ze ook beter om te gaan met de computer en/of de digitale overheid. Maar ook voor ondersteuning bij mantelzorg of het aanvragen van een toeslag. Partners vanuit het sociaal domein bieden op een laagdrempelige manier hulp en ondersteuning, met de bibliotheek als vertrekpunt. Gericht op dagelijkse thema's, om mee te kunnen (blijven) doen in de samenleving.

Op woensdag 4 oktober tussen 09.00 en 10.00 uur is de feestelijke opening van het Ontwikkelplein in Forumbibliotheek Ten Boer. Je bent van harte uitgenodigd! Ken je iemand voor wie dit ook interessant is? Nodig ze vooral uit, zowel inwoners als professionals. Iedereen is welkom!

Programma

  • 09.00 uur Inloop
  • 09.05 uur Welkomstwoord
  • 09.15 uur Feestelijke opening door Wethouder Inge Jongman
  • 09.30 uur Afsluiting met koffie, thee en gebak

Locatie

Forumbibliotheek Ten Boer
Koopmansplein 9, 9791 MD Ten Boer
050 368 06 37 

Meer informatie

Heb je nu al vragen? Mail naar sociaaldomein@forum.nl of bel met Nanda Hovinga | 06 11185740 of Annemiek Kwant | 06 46386788, adviseurs Sociaal Domein Forum Groningen.

Misschien vind je dit ook interessant

Digihuis Digihuis

Digihuis

woensdag 11 oktober 10:00 tot 12:00
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO en IDO+) Informatiepunt Digitale Overheid (IDO en IDO+)

Informatiepunt Digitale Overheid (IDO en IDO+)

woensdag 4 oktober 14:00 tot 16:00