Raak mij aan! Touch me!

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders.

Na Borgman en Schneider vs. Bax is Nr.10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie.

Günter, als vierjarig kind gevonden in de Duitse bossen, groeit op in een pleeggezin. Vier decennia later is zijn leven normaal: hij verdient de kost als toneelacteur, brengt tijd door met zijn dochter Lizzy en heeft een verhouding met een getrouwde vrouw. Hij begint zich pas iets af te vragen over zijn afkomst als een vreemde man op een brug slechts één woord in zijn oor fluistert.

De belangrijkste rollen in Nr.10 worden gespeeld door Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Hans Kesting, Anniek Pheifer, Dirk Böhling, Mandela Wee Wee, Richard Gonlag, Gene Bervoets en Pierre Bokma.

"Onbevangenheid en surprise"
NRC

Agenda

Vrijdag 10 december
12:40 tot 14:30
Rabo Studio
€ 11,00
Taal
Nederlands
Duur
100 min
Kijkwijzer
Acteurs
Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Pierre Bokma, Anniek Pheifer, Hans Kesting, Mandela Wee Wee, Dirk Böhling, Gene Bervoets, Richard Gonlag
Land
Nederland
Jaar
2020
Regie
Alex van Warmerdam

Misschien vind je dit ook leuk

Benedetta

Benedetta

De nieuwste film van Paul Verhoeven.

vrijdag 10 december 13:30 tot 15:51

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >