Raak mij aan! Touch me!

Het Noord Nederlands Orkest  brengt een ode aan de onbekende Amerikaanse componist Charles Ives. Ter ere daarvan zingt een speciaal gevormd koor van 75 Noorderlingen, begeleid door musici van het NNO, op zaterdagmiddag 9 maart in de hal van Forum Groningen. 

Het wordt een bijzonder optreden: het stuk in de geest van Charles Ives is speciaal voor het koor gemaakt. Je hoort muziek van toen en nu, met bijvoorbeeld Happy van Pharrell Williams en hymnes van vroeger. Het koor treedt twee keer tien minuten op: om 14.45 uur en om 15.30 uur. Mis het niet!

Het gratis optreden in Forum Groningen is onderdeel van het eerbetoon Immens, Indrukwekkend; Ives - een krankzinnig spektakel van een muzikale outsider, dat het NNO in maart brengt. Het bestaat uit twee concerten op 15 en 16 maart, een festival op 13 maart en een gratis stadsprogramma op 2 en 9 maart. 'Het meest spectaculaire dat het NNO in twintig jaar deed', aldus artistiek leider Marcel Mandos. Ga voor meer informatie, het volledige programma en kaartverkoop naar nno.nu/ives

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor NNO-koor zingt Ives.

Misschien vind je dit ook leuk

Op de Bühne Op de Bühne

Op de B├╝hne

zo 2 jun van 12:00 tot 14:00