Raak mij aan! Touch me!

Voel je je ook vaak de eeuwige tweede en weet je even niet meer wat je zelf nog kunt doen in je zoektocht naar een nieuwe baan? Dan is deze workshop iets voor jou!

Zoeken hoef je niet meer alleen te doen. Tijdens deze middag gaan we samen aan de slag. Nathalie neemt je mee op ontdekkingstocht en deelt haar ervaringen, hoe ze vanuit haar uitkering haar loopbaan weer op rolletjes liet lopen. Door samen ervaringen uit te wisslen en met elkaar stil te staan bij het gevoel er niet tussen te komen, delen we twijfels, ervaringen en alles wat hierbij komt kijken.

Laten we elkaar ontmoeten en samen vanuit hernieuwde positieve energie doorgaan in het bewandelen van je eigen weg in jouw vindtocht naar werk!

Dit event sluit aan bij een reeks events die JobOn organiseert in het kader van Beschikb@@r. Een pracht iniatief om mensen, die op welke wijze dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren, in contact te brengen met werkgevers.

Pak de regie over je loopbaan en zet jezelf in de spotlight. Via een speciale LinkedIn-groep kun jij jezelf in de spotlight zetten en werkgevers ontmoeten die openstaan voor een inclusieve arbeidsmarkt.

aanmelden

Agenda

Donderdag 22 december
13:00 tot 15:00
Cursus 3
gratis

Misschien vind je dit ook leuk

Taalcafé Taalcafé

Taalcafé

maandag 12 december 10:00 tot 11:30
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO en IDO+) Informatiepunt Digitale Overheid (IDO en IDO+)

Informatiepunt Digitale Overheid (IDO en IDO+)

maandag 12 december 10:00 tot 12:00

Boekentips in je inbox? >

Boekentips in je inbox? >