Raak mij aan! Touch me!

Het leren van de taal is een goede manier om vertrouwd te raken met het land waar je voor kortere of langere tijd woont. Bij het Forum kun je op verschillende niveaus Nederlandse les volgen. Je krijgt les van gecertificeerde docenten. Tijdens de lessen leer je de grammaticale structuur van de taal kennen. Ook is er veel aandacht voor praktische toepassingen zoals spreken en schrijven.

De cursus kan ook gevolgd worden door degenen die een meer dan behoorlijke kennis van het Nederlands hebben. Tijdens de cursus wordt een aantal ingewikkelder onderwerpen uit de grammatica behandeld. Aan de hand van authentieke Nederlandse teksten breiden we de woordenschat verder uit. Er is veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid. Cursisten die aan minimaal negentien van de vierentwintig lessen deelnemen kunnen desgewenst aan het eind van de cursus een certificaat ontvangen.

De cursus bestaat uit 24 lessen van anderhalf uur, twee keer per week op dinsdag en donderdag ('s middags of 's avonds).

Lesmateriaal:
De Finale (2019, zesde oplage) - Maud Beersmans en Wim Tersteeg, Uitgeverij Boom (ISBN 9789461055712) o.a. verkrijgbaar bij boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt of via www.nt2.nl

De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het bezoeken van bioscopen en theaters. Ook bij deze activiteit dien je bij de ingang van de zaal je coronatoegangsbewijs te laten zien. Het Forum volgt hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Meer informatie

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Nederlands als tweede taal | B2.

Misschien vind je dit ook leuk

Conversation courses

Conversation courses

vrijdag 24 september 09:30 tot 11:00
International Movie Night

International Movie Night

zondag 26 september 19:00 tot 20:40