Raak mij aan! Touch me!

Nederlands als tweede taal (niveau V) van B1 naar B2

Deze cursus is een vervolg op Nederlands als tweede taal (niveau IV). De cursus kan ook gevolgd worden door degenen die een meer dan behoorlijke kennis van het Nederlands hebben. Tijdens de cursus wordt een aantal ingewikkelder onderwerpen uit de grammatica behandeld. Aan de hand van authentieke Nederlandse teksten breiden we de woordenschat verder uit. Er is veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid.

Extra informatie
De cursus bestaat uit 24 lessen van 90 minuten. Cursisten die bij minimaal negentien van de vierentwintig lessen aanwezig zijn, kunnen desgewenst aan het eind van de cursus een certificaat van deelname ontvangen. De docent is Rudi Kamminga.

Lesmateriaal
De Finale (tweede herziene editie) - Maud Beersmans en Wim Tersteeg, Uitgeverij Boom (ISBN 9789461055712). O.a. verkrijgbaar bij boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt of via www.nt2.nl. De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Lestijden
De lessen zijn twee keer per week, op dinsdag en donderdag. 

  • Lestijden: 14.00 - 15.30 uur (middaggroep) of 18.30 - 20.00 uur (avondgroep). 
  • De eerste les is op dinsdag 15 april, de laatste les is op donderdag 4 juli.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@forum.nl.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Nederlands als tweede taal | B2.

Meer cursussen

Forum Groningen biedt meerdere taalcursussen op meerdere niveaus. De cursussen starten drie keer per jaar: in januari, april en september. 

Naast taallessen biedt het Forum ook conversatielessen op verschillende taalniveaus aan. Zit er iets voor je bij?

Bekijk het volledige aanbod
Meer cursussen