Raak mij aan! Touch me!

Nederlands als tweede taal (niveau III) van A2 naar B1

Deze cursus is een vervolg op Nederlands als tweede taal (niveau II). Je kunt hem ook volgen als je al een behoorlijke kennis van het Nederlands hebt. Tijdens de cursus wordt een aantal ingewikkelder onderwerpen uit de grammatica behandeld. Hiernaast werk je steeds meer met authentieke Nederlandse teksten. Er is veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid en voor de uitbreiding van de woordenschat. 

Extra informatie
De cursus bestaat uit 24 lessen van 90 minuten. Cursisten die bij minimaal negentien van de vierentwintig lessen aanwezig zijn, kunnen desgewenst aan het eind van de cursus een certificaat van deelname ontvangen. De docente is Emmeline Torenbeek.

Lesmateriaal
De sprong (achtste oplage, 2018) - Maud Beersmans en Wim Tersteeg, Uitgeverij Boom (ISBN: 9789461052872). O.a. verkrijgbaar bij boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt of via www.nt2.nl. De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Lestijden
De lestijden zijn twee keer per week.

De middaggroep staat gepland op maandag en donderdag van 15.45 - 17.15 uur.  
De eerste les is op maandag 17 april, de laatste les is op donderdag 20 juli.

De avondgroep gaat komende periode helaas niet door. We hopen weer een B1 cursus in de avond aan te kunnen bieden in september.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@forum.nl.
 

prefer english?

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Nederlands als tweede taal | B1.