Raak mij aan! Touch me!

Het leren van de taal is een goede manier om vertrouwd te raken met het land waar je voor kortere of langere tijd woont. Bij het Forum kun je op verschillende niveaus Nederlandse les volgen. Je krijgt les van gecertificeerde docenten. Tijdens de lessen leer je de grammaticale structuur van de taal kennen. Ook is er veel aandacht voor praktische toepassingen zoals spreken en schrijven.

Je kunt hem ook volgen als je al een behoorlijke kennis van het Nederlands hebt. Tijdens de cursus wordt een aantal ingewikkelder onderwerpen uit de grammatica behandeld. Hiernaast werk je steeds meer met authentieke Nederlandse teksten. Er is veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid en voor de uitbreiding van de woordenschat. Cursisten die aan minimaal achttien van de vierentwintig lessen deelnemen kunnen desgewenst aan het eind van de cursus een certificaat ontvangen.

De cursus bestaat uit 24 lessen van anderhalf uur, twee keer per week op dinsdag en donderdag ('s middags of 's avonds).

Lesmateriaal

De sprong (achtste oplage, 2018) - Maud Beersmans en Wim Tersteeg, Uitgeverij Boom (ISBN: 9789461052872) o.a. verkrijgbaar bij boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt of via www.nt2.nl

 

De kosten voor het lesmateriaal zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

This course has been postponed from April to May due to the corona rules. 

 

Agenda

Dinsdag 11 mei
14:00 tot 15:30
Cursus 3
€ 290,00
20:15 tot 21:45
Cursus 3
€ 290,00

Misschien vind je dit ook leuk

Nederlands als tweede taal | B2 Nederlands als tweede taal | B2

Nederlands als tweede taal | B2

dinsdag 11 mei 15:45 tot 17:15

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on