Raak mij aan! Touch me!

Susan Smit schuift aan bij de Naked Lunch

Op woensdag 18 mei is Susan Smit te gast in de Naked Lunch. Rense Sinkgraven zal met haar spreken over haar nieuwe boek De wijsheid van de heks. Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De heks van Limbricht.

De wijsheid van de heks
Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Susan vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat ze zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, creativiteit, intuïtie, scheppingskracht en dat die kan bijdragen aan een sociale samenleving. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Naked Lunch: Susan Smit.

Lees meer van Susan Smit

Susan Smit,
De heks van Limbricht [Boek]
  • Liefdesverdriet ; Liefde
Susan Smit, Marion Pauw
Hotel Hartzeer [Boek]
Susan Smit,
Tropenbruid [Boek] : roman
Susan Smit,
Gisèle [Boek]

Naked Lunch

Eén keer per maand schuift een schrijver aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek over zijn of haar nieuwe boek. Ook aanschuiven? De Naked Lunches woon je gratis bij!

Naked Lunch

Misschien vind je dit ook leuk

Naked Lunch in Haren: Sabine van den Berg Naked Lunch in Haren: Sabine van den Berg

Naked Lunch in Haren: Sabine van den Berg

vrijdag 17 juni 12:15 tot 13:15
Mijlpalen in de literatuur Mijlpalen in de literatuur

Mijlpalen in de literatuur

donderdag 16 juni 20:00 tot 21:30
Rebelse Meisjes Festival Rebelse Meisjes Festival

Rebelse Meisjes Festival

zaterdag 4 juni 13:00 tot 17:30

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >