Raak mij aan! Touch me!

Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Vrijdag 17 april is dat programmamaker en politiek expert Splinter Chabot!

Als zoon van een dichter zal er natuurlijk naar zijn favoriete poëzie gevraagd worden. Zijn er schrijvers die hij bewondert? Hoe kwam Splinter in de politiek terecht? Waar haalt hij zijn optimisme vandaan? Is liberaal zijn een zegen?

Splinter Chabot

Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert maar ook een rasoptimist en allemansvriend. Als Splinter gevraagd wordt naar zijn politieke voorbeelden, antwoordt hij zonder twijfel David Bowie & Prince; vrijgevochten individuen die voor Splinter het liberalisme belichamen. Dit is dan ook de basis van het boek wat net uit is: Plastic plakoorbellen. Een pleidooi voor de vrijheid van het individu.

Naked Lunch

Op elke derde vrijdag van de maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Locatie: 3 west

Je vindt de Naked Lunch tussen de boeken in het Forum op verdieping 3 west.

Agenda

Vrijdag 17 april
12:15 tot 13:15
3 West

Misschien vind je dit ook leuk

HELP!? HELP!?

HELP!?

woensdag 19 februari 20:30 tot 21:30
Lutje Poetry Lutje Poetry

Lutje Poetry

donderdag 27 februari 19:30 tot 21:30
Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 23 februari 16:30 tot 18:00

Boekentips in je inbox? >

Boekentips in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on