Raak mij aan! Touch me!

Op vrijdag 17 juli schuift er weer een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een goed gesprek tijdens lunchtijd, namelijk musicalster Nyassa Alberta!

Wat is haar favoriete kunst, welk boek raakt haar, welke muziek weet haar te ontroeren en welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Over Nyassa Alberta

De in Groningen geboren Nyassa Alberta danste als klein meisje altijd voor de tv en imiteerde idolen als Diana Ross en Whitney Houston. Daarop besloot haar moeder haar aan te melden voor een balletopleiding.

Na haar opleiding aan de Theaterschool van Amsterdam speelde Nyassa in de Nederlandse productie van Disneys Lion King en daarna in de Duitse productie in Hamburg. Daarna bleef ze in Duitsland en volgden rollen in de musicals We Will Rock You, Hairspray, Elton Johns Aida, ging ze solo op tournee met Amazing Grace en vertolkte ze de hoofdrol in Sister Act. In 2017 speelde Nyassa in Jesus Christ Superstar de rol van Maria Magdalena. In Nederland speelt zij de hoofdrol van Tina Tuner in de musical TINA in het Beatrix Theater Utrecht.

Kom kijken en luisteren op de Publiekstribune

Het interview met Nyassa vindt plaats in het Forum bij de Publiekstribune op de begane grond. Gratis entree, maar zitplaatsen op de tribune zijn beperkt. Dus kom op tijd! Koffie, thee en/of een broodje haal je natuurlijk van te voren bij STACH.

Het interview is vanaf dinsdag 21 juli ook online terug te zien via Platform F.

Misschien vind je dit ook leuk

Naked Lunch met Bert Wagendorp Naked Lunch met Bert Wagendorp

Naked Lunch met Bert Wagendorp

vrijdag 14 augustus 12:15 tot 13:00
Zomertalks Zomertalks

Zomertalks

dinsdag 11 augustus 20:00 tot 20:45

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on