Raak mij aan! Touch me!

Nadat een museum haar deuren sluit komen een gele, rode en blauwe druppel uit de schilderijen van Joan Miró elke nacht tot leven.

Deze Mironins reizen van schilderij naar schilderij, vallen van de ene verbazing in de andere en ontmoeten onvergetelijke figuren. Ze beleven surrealistische avonturen in de wereld van kunst en verbeelding. Vrolijke animatiefilm voor de allerkleinsten zonder dialoog, gebaseerd op een reeks korte afleveringen.

Combi-deal: film en Cinekid Lab

Je koopt voor de Cinekid-film Mironins een kaartje van € 9,00. Hiermee krijg je ook de hele dag toegang tot het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games in de Rabo Studio van het Forum. Heb je een Stadjerspas? Dan kost een combi-deal maar € 3,00. Koop je tickets het liefst van te voren en online, via de tickets-knop hieronder.

Agenda

Woensdag 20 oktober
09:30 tot 10:26
Camera 1
€ 9,00
Vrijdag 22 oktober
09:30 tot 10:26
Camera 1
€ 9,00
Taal
Geen dialoog
Duur
56 min
Kijkwijzer
Land
Spanje,Belgie
Jaar
2021
Regie
Mikel Mas Bilbao, Celia Rico Clavellino

Cinekid

Het leukste kinderfestival in de herfstvakantie

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Beleef de beste films, doe mee met de leukste workshops en ontdek het Cinekid Lab, onze digitale speeltuin vol installaties en games.