Raak mij aan! Touch me!

Charmante animatiefilm over een brutale fee die in de mensenwereld verdwaalt en hulp krijgt van Maxie om weer terug te keren naar de feeënwereld.

Maxie is woedend. Ze was zo graag bij haar oma in het bos gebleven, maar in plaats daarvan moet ze bij haar moeder en haar nieuwe vriend in de stad gaan wonen, waar ze voortdurend ruzie heeft met haar vervelende stiefbroers. Ze kan haar ogen niet geloven als ze op een ochtend de onhandige, grappige, kleine fee Violetta ziet, die een zoekgeraakte melktand naar de feeënwereld terug moet brengen. Violetta blijkt dol op chocolade en alles wat zoet is. Al snel vergeet ze haar missie en blijft ze in het huis van Maxie rondfladderen.

Violetta veroorzaakt overal waar ze komt chaos door verkeerde spreuken uit te spreken en alles in boeketten bloemen te veranderen. Omdat de magische krachten van Violetta met de dag zwakker worden, sluiten Maxie en Violetta een deal: in ruil voor Maxies hulp bij het terugkeren naar de feeënwereld, zal Violetta haar weer naar het huis van haar oma toveren. Dat gaat echter vreselijk mis en dan blijken Maxie’s stiefbroers de enigen die nog kunnen helpen.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Maxie en haar ondeugende tandenfee (5+).

Taal
Nederlands gesproken
Duur
85 min
Kijkwijzer
Acteurs
Sarah Nauta, Fé van Kessel, Victor van Swaay, Jürgen Theuns, Fleur van de Water, Sinan Eroglu, Aïden Maij, Marcel Jonker, Eliyha Altena
Land
Luxemburg
Jaar
2023
Regie
Caroline Origer

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >